8-8-2020

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά: «Κανείς από τον ALPHA δεν με πήρε τηλέφωνο. Ο κόσμος διαμαρτύρεται για το κόψιμο της εκπομπής» (video)

H Βίκυ Χατζηβασιλείου, το πρωί του Σαββάτου 07/12, παρουσίασε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το νέο της βιβλίο, με τίτλο «Κάν’ το να συμβεί τώρα!».

Με την ευκαιρία της παρουσίασης, βρέθηκε στο χώρο και η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η οποία προσέγγισε τη γνωστή παρουσιάστρια και συγγραφέα, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Φανερά πικραμένη από την αντιμετώπιση του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο βρέθηκε για 17 ολόκληρα χρόνια, ανελλιπώς, η εκθαμβωτική Βίκυ, δεν δίστασε να πετάξει μερικά ακόμη «καρφιά» στον ALPHA, που, παρεμπιπτόντως, δεν είχε στείλει τηλεοπτικό συνεργείο στην παρουσίαση

«Αυτό το βιβλίο γράφτηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήμουν 17 χρόνια στον Alpha. 14 ήταν τα χρόνια του Πακέτου, ένα χρόνο το “Έχεις γράμμα” και δύο χρόνια έκανα εκπομπή υγείας. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον Alpha, τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο. Το κάθε κανάλι έχει απόλυτο δικαίωμα να σταματάει τα προγράμματά του, να βάζει καινούργια, να κάνει τις επιλογές του, είναι απόλυτα σεβαστό. Απλά περίμενα να τηρηθεί μια άλλη διαδικασία γι’ αυτή τη διακοπή. Εγώ οφείλω ευγνωμοσύνη, γιατί μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις γενναίες αποφάσεις, να μετακινηθείς εντελώς από αυτό που θεωρείς μια ίσως βολική κατάσταση και δεδομένη συνήθεια για να κάνεις την εξέλιξη…

Η αλήθεια είναι ότι συζητάω αρκετές προτάσεις. Θα συζητήσουμε, θα καταλήξουμε και θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο από τον Alpha. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ’ όλα τα κανάλια που είναι εδώ σήμερα μαζί μου σε αυτή τη νέα αρχή στη ζωή μου, στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου.
Ο Alpha λείπει, τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο κόσμος διαμαρτύρεται κι έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιατί κανείς ποτέ δεν βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση και να ενημερώσει έστω αυτό το κοινό, που όλα αυτά τα χρόνια με ακολουθούσε πιστά με αγάπη, ακολουθούσε το κανάλι. Κανείς δεν βγήκε να τους πει το παραμικρό…

Δεν έχω μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Με είχε πάρει πριν το καλοκαίρι ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει πως είναι τα πράγματα. Και με το που ανακοινώθηκε η διακοπή του Πακέτου, ξέρω ότι προσέγγισε όλη την ομάδα μου, όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, μήπως κάνουν μια συνεργασία μαζί της. Αλλά απ’ ότι έμαθα, τελικά κανένας δεν…», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ