8-8-2020

Η Παναγιωτάκου του ιδρύματος Ωνάση έδωσε συνέντευξη στους υβριστές της

Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η κυρία Παναγιωτάκου επέλεξε να δώσει συνέντευξη στα «Παραπολιτικά», παρότι πρόσφατα ο συγκεκριμένος όμιλος της επιτέθηκε με απίστευτες χυδαιότητες άκρως σεξιστικές.

Ο γνωστός υβριστής των media τον περασμένο Απρίλιο δημοσίευσε στην προσωπική του στήλη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» αισχρό κείμενο με τίτλο «Τα καταπίνει όλα, όπως το pacman, η Τούλα του Ιδρύματος Ωνάση». Το εντυπωσιακό είναι ότι αφορμή για τις χυδαιότητές του αποτέλεσε συνέντευξη της κυρίας Παναγιωτάκου στο «Down Town» που κυκλοφόρησε μαζί με «Τα Νέα», δηλαδή την εφημερίδα που κατέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ισως ήθελε έτσι να στείλει ένα εσωτερικό μήνυμα στους άλλους ευνοούμενους του εφοπλιστή… Στο δημοσίευμα χαρακτηρίζει την κυρία Παναγιωτάκου «απελευθερωμένη γυναίκα, διατεθειμένη να μην αφήσει καμία κεφαλή αφάγωτη στην Αθήνα», «θηλυκό Τατσόπουλο» και άλλα φαιδρά.

Οπως φαίνεται, η κυρία Παναγιωτάκου τελικά «κατάπιε» τις ύβρεις που δέχτηκε και -ω του θαύματος- επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον Ομιλο που τη διέσυρε σε προσωπικό επίπεδο. Και εις ανώτερα. Αυτό θα πει… πολιτισμός. Ή, αλλιώς, δώσε θάρρος στον υβριστή, τον σεξιστή και τον χυδαιολόγο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ