Η Παραλία: Θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο o Δημητρός; – Θα γυρίσουν την πλάτη στους Αρχοντάκηδες

Must Read

Η οικογένεια που λύνει και δένει στην Παραλία είναι η οικογένεια Αρχοντάκη, ωστόσο για πρώτη φορά θα βιώσουν πως είναι να σου γυρνάνε όλοι την πλάτη

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν απαυδήσει με τους χίπηδες και με το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται τα Μάταλα. Έτσι λοιπόν ο Λοϊζος αποφασίζει να αναλάβει δράση και μιλάει στον Μάρτιν τονίζοντάς του τους λόγους που πρέπει αν φύγουν οι χίπηδες από την παραλία.

Παράλληλα μία μεγάλη ευκαιρία προσφέρεται στη Νάταλι. Συγκεκριμένα έχει την δυνατότητα να ζήσει τον έρωτά της με την Μέλανι ελεύθερα στο εξωτερικό, όμως της είναι πολύ δύσκολο να πάρει αυτήν την απόφαση καθώς ο πραγματικός έρωτας είναι η ζωή της στα Μάταλα, οι φίλοι της στην παραλία και το Mermaid.

Ο Λοίζος πλησιάζει τον Σήφη, σε μια προσπάθεια θα βελτιώσουν τις σχέσεις τους, προσφέροντας του ένα χέρι βοηθείας στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This