Survivor: Η Σταυρούλα «συνωμοτεί με τον εχθρό», ο πανηγυρισμός του Ρικουνάκη με τους αντιπάλους και η 4η υποψήφια

Η Αναστασία ξεμπρόστιασε την Σταυρούλα!

Must Read

Στο προχθεσινό συμβούλιο συζητήθηκε η διάσπαση της μπλε ομάδα με την μία υποομάδα να κατηγορεί την άλλη πως δεν γίνεται προσπάθεια για να ενωθούν και άκρη φυσικά δεν βρέθηκε.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και ο τσακωμός του Γιάννη με τον Σταμάτη με τον πρώτο να παραδέχεται πως αποκάλεσε τον δεύτερο καραγκιόζη.

Ο Σταμάτης έχει φτάσει στα όρια του και ξέσπασε στο προσωπικό του que τονίζοντας πως ο εν λόγω συμπαίκτης του πρέπει να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του καθώς βγάζει μία πολύ άσχημη συμπεριφορά ενώ καμία συγνώμη δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Για άλλη μια φορά στο συμβούλιο ανοίχθηκε το κομμάτι του ότι έχουμε διασπαστεί, άρχισαν να γίνονται πάλι επιθέσεις. Από κει και πέρα, στο κομμάτι που αφορά τον Γιάννη, αποκάλεσε εμένα καραγκιόζη και την Άιρα αρπαχτικό. Έχει μαλώσει με την Δώρα και έχει στην ουσία μιλήσει άσχημα σε όλη την ομάδα και σε όλους τους παίκτες ανά καιρούς», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Έχει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία του… “είχα νεύρα, συγνώμη”. Ήρθαμε εδώ μέσα για να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται Γιάννης; Που έχει τα νεύρα και εκεί, πάνω στα νεύρα του, φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, να μην σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο για να μου πει συγνώμη;», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Δεν την δέχομαι τη συγνώμη! Δεν μπορώ να δεχθώ άλλες συγνώμες! Πόσες συγνώμες πρέπει δηλαδή να δεχθούμε όλοι μας όταν έχεις θέμα; Έχεις μονίμως θέμα με τα νεύρα σου» κατέληξε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

 

Ο Γιάννης όμως, δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει διχάσει την κοινή γνώμη… Υπάρχει και ο James ο οποίος θεωρούν πως σπέρνει διχόνοιες. Η Μαρία Αντωνά μάλιστα πιστεύει πως ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας έχει εμμονή μαζί της.

«Δεν μου κάνει πια καμία εντύπωση που, για μια ακόμα φορά, ο Τζέιμς με στοχοποίησε. Το κάνει σε κάθε ψηφοφορία. Δεν ξέρω τι καημός είναι αυτός που έχει μαζί μου και για ποιο λόγο θέλει να βγαίνω εγώ συνέχεια υποψήφια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει. Σε κάθε ψηφοφορία, κάθε φορά, όλο το χρονικό διάστημα από τότε που έχει μπει μέσα στο παιχνίδι, με στοχοποιεί όλη την ώρα. Πραγματικά δηλαδή πλέον με έχει κουράσει.

Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να απαντήσω ούτε καν να μπω στη διαδικασία να αντιδράσω. Ακόμα και όταν κέρδισα την αγαπημένη του παίκτρια, την Χρύσα στη μονομαχία, ούτε αυτό δεν του έφτασε! Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και για ποιο λόγο με στοχοποιεί συνέχεια. Θεωρώ ότι ίσως έχει μια εμμονή μαζί μου. Σε ότι αφορά το κομμάτι της ψηφοφορίας», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Γιατί κατά τα άλλα, όποτε με βλέπει στα αγωνίσματα είτε πηγαίνοντας γυρνώντας είτε στον γιατρό, μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια! “Μαράκι μου”, “πόσο καλή είσαι” και “μπράβο που τα έδωσες όλα”. Από τη μια δηλαδή υπάρχει μια off επιβράβευση, από την άλλη υπάρχει on camera ένας στόχος πάντα απέναντι μου ώστε να επηρεάσει και την ομάδα μου να με ψηφίσει. Αυτό, από ότι φαίνεται, δεν το κάνει μόνο σε μένα. Το κάνει και στη δική του ομάδα. Oπότε, αφού το κάνεις και στη δική σου ομάδα, γιατί να μην το κάνεις και σε μένα;».

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι όταν βρίσκονται στον στίβο μάχης αψηφούν τις όποιες κόντρες έχουν δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα τους και λειτουργούν ομαδικά προκειμένου να κερδίσουν τα αγωνίσματα.

Δυστυχώς όμως για τους κόκκινους, δεν μπορούν να παίξουν το δυνατό τους χαρτί το οποίο δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Δαλάκα η οποία δεν μπορεί να παίξει για λόγους υγείας.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι εδώ μαζί μας, στην τέντα του γιατρού και αν νιώσει λίγο καλύτερα ίσως έρθει να στηρίξει την κόκκινη ομάδα από τον πάγκο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως οι τσακωμοί της μπλε ομάδας ίσως επηρεάσει το αποτέλεσμα και προσπάθησε να βάλει φιτιλιές στην αντίπαλη ομάδα.

«Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην καλύβα σας. Εγώ άκουσα ότι ήσασταν μαλωμένοι οι δύο πλευρές φωνάζατε με χαρακτηρισμούς. Για μένα όσο είστε έτσι και τη δική μου ομάδα, μας ευνοεί. Πιστεύω ο Σταμάτης, αν πρόκειται να κάνετε κάτι, θα πρέπει να τον φέρετε πιο κοντά σας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η απουσία αυτή ίσως επηρέασε την δυναμική της ομάδας τους καθώς οι μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν για ακόμη μία φορά το αγώνισμα ασυλίας.
Έτσι λοιπόν η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι από την ομάδα των διάσημων και δεδομένου ότι η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν μπορούν να ψηφιστούν, η Αναστασία και η Ευγενία είναι ήδη στον τάκο, η Μαρία Αντωνά είναι εκείνη που αναγκαστικά θα μονομαχήσει για την παραμονή της στο παιχνίδι.
Και ενώ οι κόκκινοι είναι στεναχωρημένοι γιατί μετράνε ακόμη μία ήττα, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την Χρύσα, φαίνεται να μην στεναχωρήθηκε τόσο και βούτηξε πανηγυρικά με τους Μπλε.
Ο Ρικουνάκης ισχυρίστηκε πως: «Δεν έχω εχθρούς μπλε, ζήλεψα τις βουτιές και ήθελα να συμμετέχω»
Η κίνησή του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις καθώς οι συμπαίκτες του δεν το θεώρησαν σωστό.
Η Μαρία Αντωνά μάλιστα υποστήριξε πως με την κίνησή του αυτή «δεν σέβεται ότι 3 συμπαίκτριές του πάνε σε μονομαχία».
Ο αγώνας τελείωσε και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μαζεύτηκαν για να συζητήσουν τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.
Η Αναστασία Τσέρου αποκάλυψε στους συμπαίκτες της πως την προσέγγισε η Σταυρούλα για να τη συμβουλέψει τι να κάνουν για να χάσει η Μαριλίνα.
«Μετά το τέλος του αγωνίσματος ήρθε η Σταυρούλα off camera -που δεν μου έχει ξαναμιλήσει ποτέ, ούτε καλή επιτυχία δεν λέει – να με ρωτήσει αν έχω διαλέξει στόχο. Που μόλις χάσαμε, δεν γνωρίζουμε στατιστικά, τίποτα… Και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα δεν είναι καλή στον στόχο με τα τοτέμ και τα σακίδια», είπε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας στην κάμερα του Survivor.
«Ξεκίνησε την κουβέντα και μου λέει μη παρατήσετε την μονομαχία με την Ευγενία», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This