Σασμός: Ο Μαθιός σκέφτεται να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Must Read

Ο εισαγγελέας διέταξε την αστυνομία να ψάξουν στο βουνό και αυτό που θα βρουν οι αστυνομικοί θα εκνευρίσει πολύ τον Χρήστο ο οποίος αποφασίζει να αλλάξει ρότα.

 

Στο μεταξύ η σχέση της Μαρίνας και του Αντώνη φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματά της, ενώ η Αργυρώ ανησυχεί για την υγεία του Αστέρη.

Παράλληλα η Κατερίνα δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό και όλοι στο χωριό αναζητούν τρόπο για να λύσουν το γόρδιο δεσμό, στον οποίο έχουν εμπλακεί η ίδια κι ο παπά Μιχάλης.
Η εμμονή της Εύας να αποδείξει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Ευθύμη, την κάνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές της.
Ο Μαθιός σκέφτεται να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, ενώ η Θοδώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This