Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση του Μπισμπίκη που την έκανε να πλαντάξει λίγο πριν βγει στο J2US

«Έγινε χάλια από το μέικ απ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη…», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Must Read

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από παρότρυνση της Δέσποινας Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξαιτίας των έντονων ενοχλήσεων που αισθανόταν στο στήθος του. Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε δυο χειρουργεία με την υγεία του να εξελίσσεται ομαλά.

Δείτε επίσης: Το πρώτο μήνυμα του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο

Η αγαπημένη του τραγουδίστρια βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του, ωστόσο η ίδια χρειάστηκε να τον αφήσει για λίγο για τις ανάγκες του J2US.

Δείτε επίσης:Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

O Βασίλης Μπισμπίκης όντας ευγνώμων για την αμέριστη αγάπη και φροντίδα που του δείχνει η Δέσποινα Βανδή, εξέφρασε την αγάπη του προς το πρόσωπό της με μία τρυφερή ανάρτηση γεγονός το οποίο την συγκίνησε.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η διάσημη ερμηνεύτρια είδε την δημοσίευση του αγαπημένου της, την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα του φαντασμαγορικού show και ξέσπασε σε κλάματα.

«Επειδή τώρα πια βγήκαν όλες οι πληροφορίες, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή που σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο όταν κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε την ενόχληση και πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εμάς έτυχε και ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες που δεν θα παίζαμε ποτέ φυσικά γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη, εκεί στις καρέκλες που έχουν πάρει τον άνθρωπό της και εκείνη περιμένει… Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια δίπλα του και εκείνος αρχικά πήγε να υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά», είπε αρχικά.

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη, βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το σόου. Και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του. Και πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα από την ανάρτηση, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το μέικ απ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This