Η παραλία: Ο Λοΐζος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του το νέο μέλος της χωροφυλακής

Must Read

Άσχημα είναι τα πράγματα για τους κατοίκους της παραλία, αφού οι ντόπιοι των Ματάλων έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να διώξουν τους χίπηδες από το νησί και είναι τόσο απελπισμένοι που είναι έτοιμοι να το κάνουν ακόμη και με τη βία. Οι χίπηδες από την μεριά τους τα βάζουν με τον αρχηγό τους τον Μάρτιν καθώς δεν τους ενημέρωσε πολλούς για την κατάσταση που επικρατεί.

Παράλληλα, η Νόνα τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Ρόμπερτ καθώς περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

Στο μεταξύ ο Αρβανιτάκης έχει ένα νέο μέλος στην χωροφυλακή και  ο Λοΐζος προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος του μάταια.

Μια νέα πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του δικηγόρου του Σήφη και ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This