Survivor: Η έντονη κόντρα Σταμάτη με Γκιουλέκα, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και η 2η υποψήφια

Ο Γιάννης ξέχασε πόσο κοντά είχε έρθει με τις παλιές του συμπαίκτριες...

Must Read

Όπως είδαμε στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σταμάτης τραυματίστηκε την ώρα που αγωνιζόταν με τον Γιώργο Γκιουλέκα. Τελικά όμως ο γιατρός έκρινε πως μπορεί να παίξει και συνεχίστηκε ο αγώνας κανονικά. Ο Σταμάτης όμως κατηγόρησε τον Γκιουλέκα ότι δεν του είπε περαστικά για τον τραυματισμό του.

Ο Γκιουλέκας όμως ήταν αρκετά μπροστά στον αγώνα και δεν είδε πως χτύπησε ο Σταμάτης κι επειδή θεωρεί πως είναι γενικά υπερβολικός στις αντιδράσεις του, θεώρησε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, μετά τη νίκη που έφερε πήγε να τον ρωτήσει αν είναι καλά.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο του νησιού και οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση.
Ο James και η Χρύσα παρόλο που είναι σε αντίπαλες ομάδες με τον Γκιουλέκα, πήραν το μέρος του με την Χρύσα μάλιστα να είναι ιδιαίτερα καυστική στα σχόλια που έκανε για τον Σταμάτη.
«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου.

 

«Ο Σταμάτης έχει μπερδευτεί πάρα πολύ γιατί έχει πει γενικά πολλά ψέματα και τον έχουμε πιάσει πολλές φορές off side. Για αυτό δεν παίρνω σοβαρά ό,τι λέει. Το ότι έχει έντονες αντιδράσεις νομίζω ότι τοι βλέπει όλος ο κόσμος. Όταν τρελαίνεται, πετά τα μάτια έξω.

Έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε εδώ και καιρό μαζί του. Ό,τι ενασχόληση είχαμε, ήταν η αντίδραση στη δράση τη δική του. Τώρα που χωρίστηκαν οι ομάδες και δεν έχει πλέον την πλειοψηφία. Προσπαθεί να παίξει την κάρτα του θύματος, που δεν ξέρω αν θα του βγει» είπε από την μεριά του ο James.

«Δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω με τον Σταμάτη, δεν καταλαβαίνω τι θέλει» είπε ο Γκιουλέκας για τον χθεσινό τσακωμό του με τον Σταμάτη αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του πρώην συμπαίκτη του.
Ο Σταμάτης στο προσωπικό του que υποστήριξε πως με την πράξη του αυτή ο Γκιουλέκας πατάει επί πτωμάτων.
Η κόντρα μεταξύ των δύο συνεχίζεται και λίγο πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία.

 

Ο Σταμάτης νιώθει ότι βάλλεται από παντού.

«Πριν τον αγώνα τα παιδιά ήθελαν να κάνουν το δικό τους έργο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει η επίθεση από όλους. Έχει αρχίσει να με κουράσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιώργος με λέει ψεύτη ενώ του λέω την αλήθεια μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω και την Χρύσα από δίπλα, η οποία μικρή μου αδελφή ήταν και έχει γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης μέσα στο παιχνίδι».

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα μάχης και την ώρα που έπαιζαν για τον τελευταίο πόντο, η Ιωάννα έπεσε κάπως άτσαλα μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να διακοπεί για πολύ λίγο ο αγώνας.
Ευτυχώς όμως ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη τελικά που έφερε την πολυπόθητη νίκη.

 

Ο Γιάννης πήγε στην ομάδα των κόκκινων και φαίνεται πως προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα με τα νέα δεδομένα, αφού άρχισε να υποστηρίζει με σθένος τις νέες συμπαίκτριές του, γεγονός το οποίο έχει ενοχλήσει τις παλιές.

«Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες. Κατά την διάρκεια του αγώνα άκουγα διάφορα που με επηρέαζαν, Στο τέλος άκουσα κάτι που με ενόχλησε. Είπε ο Γιάννης Περπατάρης στην Άιρα ότι είναι καλύτερη. Με ενόχλησε, ξέρω τις δυνατότητές μου. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να κάνω focus στην ομάδα μου…» είπε η Χρύσα Χατζηγεωργίου με την Σταυρούλα να παίρνει το μέρος της αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και σε εκείνη.

Τελικά οι επιδόσεις της Χρύσας φαίνεται πως επηρέασαν την ομάδα της αφού οι παίκτες της μπλε ομάδας την έβγαλαν στον τάκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This