Νοσηλευόμενος στο «Υγεία» ο Δημήτρης Κοντομηνάς – Άγρυπνη στο πλευρό του η κόρη του

Must Read

Δύσκολες ώρες για τον επιχειρηματία Δημήτρη Κ Κοντομηνά που τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία». Από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο πλευρό του στέκονται άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του η κόρη του Μαρία και ο σύζυγός της, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Το πρόβλημα υγείας μετά την επιστροφή από την Αμερική

Ο κ. Κοντομηνάς παρουσίασε προβλήματα υγείας, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ενώ το πρώτο διάστημα θεωρούσε ότι η κατάσταση δεν ήταν κρίσιμη και διέμενε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης έχοντας  δίπλα του αποκλειστική νοσοκόμα, όλη την διάρκεια της ημέρας. Όταν όμως ο προσωπικός του γιατρός διαπίστωσε την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, ο βαρύς ιατρικός φάκελος του κ. Κοντομηνά προβλημάτισε τους γιατρούς οι οποίοι κάνουν υπερπροσπάθεια να ανακάμψει ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του επιχειρηματία, ο οποίος εκτός από οργανικά προβλήματα αντιμετωπίζει και νοητική εξασθένηση.

Διακεκριμένη ομάδα γιατρών και από Ελλάδα και εξωτερικό έχουν αναλάβει την θεραπεία και την φροντίδα του 81χρονου επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: Η κυρά Ρηνιώ της Κινάρου: «Φοβάμαι πως αν φύγω θα πάρουν το νησί οι Τούρκοι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This