8-8-2020

Νοσηλευόμενος στο «Υγεία» ο Δημήτρης Κοντομηνάς – Άγρυπνη στο πλευρό του η κόρη του

Δύσκολες ώρες για τον επιχειρηματία Δημήτρη Κ Κοντομηνά που τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία». Από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο πλευρό του στέκονται άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του η κόρη του Μαρία και ο σύζυγός της, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Το πρόβλημα υγείας μετά την επιστροφή από την Αμερική

Ο κ. Κοντομηνάς παρουσίασε προβλήματα υγείας, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ενώ το πρώτο διάστημα θεωρούσε ότι η κατάσταση δεν ήταν κρίσιμη και διέμενε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης έχοντας  δίπλα του αποκλειστική νοσοκόμα, όλη την διάρκεια της ημέρας. Όταν όμως ο προσωπικός του γιατρός διαπίστωσε την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, ο βαρύς ιατρικός φάκελος του κ. Κοντομηνά προβλημάτισε τους γιατρούς οι οποίοι κάνουν υπερπροσπάθεια να ανακάμψει ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του επιχειρηματία, ο οποίος εκτός από οργανικά προβλήματα αντιμετωπίζει και νοητική εξασθένηση.

Διακεκριμένη ομάδα γιατρών και από Ελλάδα και εξωτερικό έχουν αναλάβει την θεραπεία και την φροντίδα του 81χρονου επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: Η κυρά Ρηνιώ της Κινάρου: «Φοβάμαι πως αν φύγω θα πάρουν το νησί οι Τούρκοι»

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ