Ντροπή! «Γελοιότητες» για τον Πορτοσάλτε οι 1,3 εκατ. υπογραφές που πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο η Καρυστιανού

Must Read

Ντράπηκε και η ντροπή με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για τους περισσότερους 1,3 εκατ. πολίτες που υπέγραψαν το ψήφισμα-πρωτουβουλία της μητέρας-σύμβολο Μαρίας Καρυστιανού για άρση της βουλευτικής ασυλίας προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα για το έγκλημα στα Τέμπη με 57 νεκρούς.

Ο δημοσιογράφος-φερέφωνο του Μαξίμου δήλωσε μάλιστα ότι με αυτό το αίτημα οι πολίτες κάνουν τη χώρα μπανανία: «Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία» υποστήριξε.

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Πορτοσάλτε ότι μπανανία μπορεί να χαρακτηριστεί μια χώρα στην οποία ο σιδηρόδρομος λειτουργεί χωρίς τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας και οδηγεί στον θάνατο 57 επιβάτες! Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία έχει πάθει «ψύχωση» με τα Τέμπη και τις ευθύνες του τότε υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος κουνούσε το δάχτυλο από το βήμα της Βουλής διαβεβαιώνοντας ότι τα τρένα κινούνται με… ασφάλεια, μόλις λίγες μέρες πριν την φονική σύγκρουση, για την οποία είχε λάβει πληθώρα προειδοποιήσεων και εξώδικων διαμαρτυριών από τους εργαζόμενους.

«Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως. Θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This