MasterChef: Τα σκονάκια πριν την δοκιμασία, τα κλάματα του Λευτέρη και του Γιάννη και η 2η υποψήφια

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef όταν ο Γιάννης Γ. κατηγόρησε τον Λευτέρη ότι έκανε «σκονάκι» τις συνταγές που χρησιμοποιεί την ώρα των δοκιμασιών.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε» υπογράμμισε ο Γιάννης για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συμπαίκτη του στο MasterChef.

«Όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω» είπε έξαλλος ο Λευτέρης για να απαντήσει εκ νέου ο Γιάννης ως εξής: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρα! Εγώ σε παίζω στα ίσα!»

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει», είπε με έντονο ύφος ο Λευτέρης.

«Προς τιμήν σας μέχρι σήμερα δεν έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε κάτι παρόμοιο. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι και ισχύουν για όλους. Εμείς εδώ κρίνουμε πιάτα και είμαστε θεματοφύλακες. Είμαστε εδώ για να δούμε ότι κανείς δεν ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Το να γράψει κάτι, κάποιος από έξω και να το μεταφέρει μέσα, δεν το επιτρέπουμε», τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Λευτέρης στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα επειδή ένιωσε αδικημένος. Τα κλάματα όμως έβαλε και ο Γιάννης Κ. επειδή νιώθει ότι πιέστηκε.

«Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να κάνω εμετό! Δεν ξέρω γιατί… Με τις καταστάσεις αυτές… Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεράσω αυτή την κακία. Νιώθω να θέλω να κάνω εμετό. Ρε μ@@@α, δεν έχω εργαλεία καθόλου! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα» δήλωσε ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef.

«Με πειράζει αρκετά το ότι έχει γίνει όλο αυτό. Στην αρχή σκέφτηκα να τα βάλω πίσω, αλλά δεν γίνεται να τα βάλεις πίσω. Εγώ δεν μπορώ να τα ξεπερνάω έτσι τα πράγματα, θέλω χρόνο. Θέλω να μαλακώσω λίγο μέσα μου γιατί με όλα αυτά σκληραίνω. Είναι σαν το τσιμέντο. Που στην αρχή είναι ρευστό και μετά πετρώνει», συμπλήρωσε ο Γιάννης.

Παρόλο που ο Άνχελ είχε το προβάδισμα έχοντας στην κατοχή του τα πλεονεκτήματα για να κερδίσει αυτήν την δοκιμασία, τελικά η μπορντό μπριγάδα κατάφερε να κατατροπώσει την γκρι μπριγάδα με τον Άνχελ να υποδείχνει ως δεύτερη υποψήφια την Βιβή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This