Ηλίας Ψινάκης: «Ο Βελουχιώτης έπαιρνε; Το στράβωνε το τουφέκι»

Ιστορικές αποκαλύψεις Ψινάκη για τον Άρη Βελουχιώτη

Must Read

Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον Ηλία Ψινάκη είναι ο αυθορμητισμός του και το χιούμορ του.

Με ένα νέο επεισόδιο από το reality «Γηροκομείο», καλωσόρισε ο γνωστός μάνατζερ τον Απρίλιο, μέσα από το οποίο φαίνεται να αναρωτιέται αν ο ηγέτης του ΕΛΑΣ, της μεγαλύτερης αντιστασιακής οργάνωσης στην Ελλάδα κατά την περίοδο της Κατοχής, Θανάσης Κλάρας, γνωστός ως Άρης Βελουχιώτης, ήταν ομοφυλόφιλος.

Αφορμή στάθηκε η ομοιότητα που έχει, όπως ισχυρίζεται, ένας συνεργάτης του με τον εν λόγω πολιτικό.

«Δεν μοιάζει με τον Άρη Βελουχιώτη; Ο Βελουχιώτης για τσέκαρε τον έπαιρνε; Το στράβωνε το τουφέκι. Αυτό είναι reality αγάπη μου! Πάρτον, βάλτον, φάτον!» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στα γυρίσματα του Γηροκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών και τα παιδιά τους ήταν πατριώτες αλλά Γερμανοί πατριώτες που θησαύρισμα στην κατοχή πολεμώντας στο πλευρό των Γερμανών και ως καταδότες και κατάφεραν να γίνουν πλούσιοι και πολιτικοί της χώρας. Υπάρχουν ολόκληρα χωριά που συνεργάστηκαν στην κατοχή και μέχρι σήμερα τα παιδιά μαθαίνουν δωρεάν Γερμανικά με χορηγία της Γερμανικής κυβέρνησης

  2. Οι συνεργάτες των Γερμανών και τα παιδιά τους ήταν πατριώτες αλλά Γερμανοί πατριώτες που θησαύρισαν στην κατοχή πολεμώντας στο πλευρό των Γερμανών και ως καταδότες και κατάφεραν να γινουν πλούσιοι και πολιτικοί της χώρας. Υπάρχουν ολόκληρα χωριά που συνεργάστηκαν στην κατοχή και μέχρι σήμερα τα παιδιά μαθαίνουν δωρεάν Γερμανικά με χορηγία της Γερμανικής κυβέρνησης

  3. Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ομοφυλόφιλος. Ήταν αυτό που λέμε λαϊκά πούστης. Τον παλούκωσαν κανονικά οι παππούδες μας τον Άρη, που ήθελε να κάνει την χώρα μας χειρότερη από την Αλβανία.

  4. Άρης Βελουχιώτης, απελευθέρωνε περιοχές κατά την Γερμανική Κατοχή ! Και αναρτούσε την ελληνική σημαία ! Στρατηλάτης μέγας! Υπήρξε αντρας της Ειρήνης Παππα !
    Σεβασμός !

  5. Άρης Βελουχιώτης, ο Έλληνας που απελευθέρωνε περιοχές που βρίσκονταν υπό Γερμανική κατοχή ! Μέγας στρατηλάτης ! Υπήρξε αντρας της Ειρήνης Παππα!!!

  6. Είστε ελεεινοί και τρισαθλιοι, ότι γουσταρε έκανε, όλοι μας κρινομαστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Κριτική σε κανένα λαγογιο να κάνετε που έχουν ρημάξει τη χώρα και μας παίρνουν από το στόμα ακόμη και την μπουκιά που τρώμε.

  7. Είστε ελεεινοί και τρισαθλιοι, ότι γουσταρε έκανε, όλοι μας κρινομαστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Κριτική σε κανένα λαγογιο να κάνετε που έχουν ρημάξει τη χώρα και μας παίρνουν από το στόμα ακόμη και την μπουκιά που τρώμε.

  8. Ειναι γνωστό απο πλήθος πηγών (κυρίως ξένες) οτί ο Αρούλης το γυάλιζε το ντουφέκι, το φύσαγε το κλαρίνο , το χτένιζε το μούσι, αλλά δεν ειναι εκει το θέμα.
    Πάλευε για την εθνική ανεξαρτησία??Πως ακριβώς?? με εντολές απο τη μαμά Σοβ.Ένωση???!! Ήθελε-όπως και τα σημερινά ορφανά του- να αντικατασταθεί ένα φασιστικό/ολοκληρωτικό καθεστώς (ναζισμός)με ένα αλλο φασιστικό/ολοκληρωτικό καθεστώς (κομμουνισμός). Γεμίσαμε ορανά του Χίτλερ και του Στάλιν… Τα πρώην συνεταιράκια δλδ.. Σβάστιγγες και σφυροδρέπανα…

    • Ο Άρης βασανίστηκε απάνθρωπα του αφαιρέθηκαν οι όρχεις λογω παρατεταμένης έκθεσης του σε παγοκολωνες υπεδυθη τον δηλωσια απελυθη και τυφλός από μίσος για κάθε δεξιό μετετράπη σε αιμοδειψες θηρίο βαρύνεται με πολλά εγκλήματα. Αλλά να τα περί ομοφυλοας του είναι λάθος

  9. Είδαμε τόσα χρόνια και τον καλό καπιταλισμό είδαμε τη κοινωνία φτιάξατε να την χαίρεστε.. αφού τά καταστρέψατε όλα τώρα σας φταίει ο Βελουχιώτης…. μάλλον εσείς τον περνετε τόσα χρόνια

      • Ποια ανεξάρτησια? Δορυφορο της σοβιετικης ενωσης ηθελε να μας κανει. Ευτυχώς που εχασε τον εμφυλιο να λες γιατι αλλιως πεζοδρομιο θα εκανες το 1989 λιτσα οπως οι σύντροφισσες σου, του ανατολικού μπλοκ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This