Survivor: Ο «βλακάκος» Φάνης, οι «άβουλοι» μπλε, τα γαλλικά της Ασημίνας και οι 2 υποψήφιες

Ο James «προτιμάει» τον Τριαντάφυλλο από τη Σταυρούλα

Must Read

Πρωταπριλιάτικη φάρσα αποφάσισε να κάνει προχθές ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor λέγοντάς τους πως θα εισβάλλον στο παιχνίδι δύο παλιοί γνώριμοι παίκτες.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο και τον Τάκη Καραγκούνια. Στο άκουσμα αυτό φαίνεται πως κανείς τους δεν χάρηκε εκτός από τον James ο οποίος δεν άκουσε καλά τον Γιώργο Λιανό και νόμιζε πως θα μπει ο Τριαντάφυλλος.

«Έγινε μια πλάκα από τον Γιώργο Λιανό που αλήθεια είναι ότι το πίστεψα. Ήδη έκανα πλάνα να διώξω την Σταυρούλα από δίπλα μου για να κοιμηθεί δίπλα μου ο Τριαντάφυλλος», ανέφερε στο προσωπικό του que o James Καφετζής.

Ενώ εξήγησε: «Εκεί που είπε Τάκη Καραγκούνια και χειροκρότησα νόμιζα είπε για τον Τριαντάφυλλο. Μέχρι να το επεξεργαστώ λέω: “Τι χειροκροτάμε;”».




Ο Σταμάτης από την άλλη είναι εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του επειδή τον ψήφισαν τονίζοντας πως υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο James.

«Θεωρώ πως ο Τζέιμς έχει υπνωτίσει τα παιδιά, έχει υπνωτίσει την ομάδα που έχει δημιουργήσει και την έχει οδηγήσει πάρα πολύ σωστά στον στόχο που έχει βάλει αυτός ο ίδιος. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή, αυτοί που έχουν υπνωτιστεί, θα ξυπνήσουν», είπε χαρακτηριστικά.




Την στεναχώρια του για την υποψηφιότητά του εξέφρασε, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Σταμάτης τονίζοντας πως: «Δεν έγιναν συζητήσεις στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και σίγουρα αυτό με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν μου είναι ευχάριστο, με ξενερώνει για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω σαν ανεπιθύμητος».

«Πιστεύω πως ό,τι και να πω, πάντα βρίσκω τοίχο. Δεν περιμένω να αποδεχθούν αυτό που λέω, προσπαθούν να μου αλλάξου γνώμη, να πιστέψω αυτό που λένε εκείνοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, αν θα μπορούσαμε να τα βρούμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor.

«Ακούσαμε και χθες στο Συμβούλιο από τον Σταμάτη ότι δεν παίρνουμε θέση. Δεν θεωρώ ότι είμαι άβουλο ον, ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής, ούτε ο Σάββας. Για να πω την άποψή μου πρέπει να αρχίζω να φωνάζω; Τη λέω με τον δικό μου τρόπο. Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως ένα άβουλο ον», αντέδρασε ο Ντάνιελ Νούρκα στα σχόλια του συμπαίκτη του.

«Κάθε φορά παίρνω θέση στα ζητήματα της ομάδας, προσπαθώ να δω με λογική ό,τι συμβαίνει. Αυτό που είπε για εμάς ο Σταμάτης δεν μου άρεσε καθόλου», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Θοδωρής.




Εκτός από τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, οι μαχητές έχουν να διαχειριστούν και μία απώλεια αφού εκτός αγώνα βρέθηκε χθες ο Σάββας με εντολή γιατρού. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο πόνος στο χέρι του είναι επικίνδυνος, ωστόσο ο παίκτης της μπλε ομάδας δήλωσε πως η ομάδα του πήγε στον στίβο μάχης με πολύ καλή ψυχολογία.




Από την άλλη η Ασημίνα αποφάσισε να παίξει με δική της ευθύνη όμως έχασε και δεν θέλει να αγωνιστεί στα δεύτερα ματσαρίσματα για να προστατεύσει το χέρι της.

«Δεν μπορεί όταν το βρίσκει να παίζει και όταν δεν το βρίσκει να μην παίζει», δήλωσε τότε ο Τζέιμς Καφετζής και εκείνη έγινε έξαλλη και ξεκίνησε να φωνάζει: «Έχω υπογράψει ένα χαρτί…».

«Δεν έχει να κάνει με εσένα…», την διέκοψε ο παίκτης των μαχητών, με εκείνη να συνεχίζει να φωνάζει: «Άκου λίγο ρε φίλε! Βασικά δεν θα απολογηθώ σε σένα. Κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή έγινε. Α, γ@μ@σ@υ! Μην ξαναμιλήσεις για την υγεία μου. Μη ξαναμιλήσεις!» και τελικά έμεινε εκτός.




Τον αγώνα τελικά κατάφεραν να κερδίσουν οι μπλε και τον τελευταίο πόντο μάλιστα έφερε ο Σταμάτης με την Σταυρούλα.




Ένταση όμως υπήρχε μετά την λήξη του αγώνα με τον Χριστόφορο και τον Φάνη να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Παραλίγο μάλιστα να πιαστούν και στα χέρια ευτυχώς όμως στην μέση μπήκαν οι συμπαίκτες τους και απέφυγαν τα χειρότερα.

«Σε έχω προσβάλει ποτέ; Βλακάκο δεν θα τολμήσεις να με ξαναπείς ποτέ! Ό,τι κι αν έχει γίνει δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με αποκαλείς βλακάκο», ακούγεται να λέει εξοργισμένος  ο Φάνης Μπολέτσης, με τον αντίπαλο παίκτη να απαντά: «Αφού είσαι βλακάκος. Βλακάκος είσαι» και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Γκρίνιαζε για τον πόντο και του λέω: φιλάκια. Και μου λέει: άκουσε να δεις, βλακάκο. Δεν θα πέσω στην παγίδα του, δεν τον προκάλεσα καν, δεν του είπα τίποτα. Ίσα-ίσα ήμουν ήρεμος. Στην τελική δεν έχω να αποδείξω τίποτα στο Survivor, ούτε πνευματικά ούτε αγωνιστικά», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του για το επίμαχο περιστατικό.




Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Φάνη να εξηγεί πως: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργεί εντάσεις. Όλοι έχουμε έρθει εδώ με ένταση αλλά δεν νοείται να χαρακτηρίζεις ανθρώπους έτσι. Δεν θα άρεσε σε κανέναν».

«Για μένα είναι προσβλητικό να μου στέλνει φιλάκια ένας άντρας. Νομίζω ότι ήμουν και πολύ ευγενικός που τον είπα απλώς βλακάκο. Να σκεφτεί λίγο ο Φάνης τι έχει πει για τους άλλους. Δεν έχω να του ζητήσω συγνώμη για κάτι», είπε ο Χριστόφορος από την πλευρά του, δικαιολογώντας τη στάση του στο περιστατικό στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.




O Φάνης θεωρεί πως το σχόλιο που έκανε ο Χριστόφορος για το «φιλάκι» ήταν ομοφοβικό.




Ο Χριστόφορος από την μεριά του ανέφερε πως ο Φάνης είναι: «Κλασσική περίπτωση βλάβης, πρότυπο πλουσιόπαιδου».




Οι εντάσεις όμως δεν έλειψαν και από το συμβούλιο του νησιού καθώς η Ασημίνα αρνήθηκε ότι έβρισε τον James, γεγονός το οποίο πυροδότησε την κόντρα μεταξύ τους με αποτέλεσμα η Ασημίνα να εκνευριστεί και να αποχωρήσει από το συμβούλιο.




«Λοιπόν παιδιά, είχαμε ένα έντονο περιστατικό λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα. Η Ασημίνα, εμφανώς εκνευρισμένη από τη συζήτηση που είχε με τον James και τον Φάνη σχετικά με το σχόλιο που πιστεύουν ότι ακούστηκε από την Ασημίνα, πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνό της και αποχώρησε από το συμβούλιο.

Τη ζητήσαμε να ψηφίσει με επιστολική ψήφο, δεν το δέχτηκε, επομένως θα ξεκινήσουμε την ψηφοφορία χωρίς αυτήν», ανακοίνωσε λίγο μετά ο Γιώργος Λιανός.




Η Ασημίνα επέστρεψε τελικά για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.




Γυναικεία υπόθεση θα είναι τελικά η μονομαχία αφού οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο την Aira, η οποία θα αγωνιστεί με την Ιωάννα γεγονός το οποίο την στενοχωρεί όπως δήλωσε και η ίδια.




Στην συνέχεια οι μπλε προχώρησαν σε επαναληπτική ψηφοφορία καθώς ο Σταμάτης δεν θα αγωνιστεί. Οι μαχητές κλήθηκαν να ψηφήσουν μία συμπαίκτριά τους και αυτήν δεν ήταν άλλη από την Χρύσα.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This