Χαμός σε πλατό εκπομπής για την δολοφονία της Κυριακής: Αποχώρησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης!

Η παρουσιάστρια έδωσε στη συνέχεια εξηγήσεις για όσα συνέβησαν

Must Read

Σκηνές απίστευτης έντασης σημειώθηκαν νωρίτερα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για το άνανδρο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα η οποία είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.

Ο διαπληκτισμός σημειώθηκε μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και του προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Μάλιστα, ο τελευταίος έγινε έξαλλος κάποια στιγμή και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής!

«Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία. Μου επιτρέπεις, δεν μου επιτρέπεις τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Θα ήθελα να έχεις την ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα» σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σε συναισθηματική φόρτιση, είπε:

«Μιλάτε στον πληθυντικό και δεν σας επιτρέπω! Γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε τηλεθέαση. Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε» και έφυγε από την εκπομπή.

Διευκρινίσεις σχετικά με όσα εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στους δύο άντρες έδωσε αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ήταν επιλογή του να αποχωρήσει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε και με το ζόρι. Ξεκάθαρα εγώ σαν παρουσιάστρια της εκπομπής θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά. Δεν είναι προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά για να τον καλύψω σε αυτό. Του ζητάμε συγγνώμη στο κομμάτι αυτό, η αναφορά του Νίκου αφορούσε το Σώμα. Εκτιμώ ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που βγήκε από την πρώτη στιγμή με το σθένος, να κατηγορήσει το Σώμα για τις πράξεις του, απέναντι σε μια σφαγή μιας κοπέλας μπροστά στο ΑΤ», είπε.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ για δολοφονία 28χρονης: «Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε, τα περιπολικά είναι και ταξί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This