Survivor: Ράκος η Δώρα, με το ένα πόδι έξω η Ασημίνα και ο 2ος υποψήφιος

Το χαλαρωτικό μασάζ που απόλαυσε ο James από τα... ποδαράκια της Σταυρούλας!

Must Read

Μετά από τέσσερις μήνες διαμονής στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor θεωρούν ότι χρειάζονται λίγη χαλάρωση. Έτσι λοιπόν η Σταυρούλα εκτέλεσε χρέη μασέρ και ανέλαβε τον James πατώντας τον με τα πόδια της. Εκείνος φάνηκε να το απολαμβάνει αφού το είχε ανάγκη.




Αγώνας για γερά νεύρα φαίνεται πως ήταν ο χθεσινός για τους παίκτες του Survivor αφού οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους εξαιτίας της πείνας και της εξάντλησης την οποία νιώθουν.

Η Δώρα θεωρούταν μία από τις πολύ δυνατές παίκτριες αγωνιστικά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι αποδόσεις της έχουν πέσει γεγονός το οποίο έχει παρατηρήσει και η ίδια.

«Σε περίπτωση που χάσουμε, θα ψήφιζα η ίδια τον εαυτό μου και όχι κάποιο αγόρι. Την τελευταία εβδομάδα δεν έφερα καμία νίκη. Αν δεν ανέβω, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την Κατερίνα που παλεύει περισσότερο απ’ όλες. Πρέπει να γίνω αυτό που ήμουν ή να αποδείξω σε μονομαχία πόσο δυνατή είμαι», είπε πριν την έναρξη του αγώνα Δώρα Νικολή.

Στην συνέχεια εξήγησε τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ξεσπώντας σε κλάματα: «Είναι πολλά που γυρίζουν στο μυαλό μου. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, οπότε αυτό με ρίχνει ψυχολογικά. Παλεύω με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, κουράζομαι ψυχολογικά, οπότε θα το αφήσω εδώ.

Θα το παλέψω μόνη μου με 2-3 λόγια που μπορεί να μου πουν κάποια παιδιά. Και ο Αλέξης με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Πάντως δεν τα βάζω κάτω, ακόμα και αν δεν φέρω νίκες, θα συνεχίσω».




Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όμως φαίνεται πως είναι και η Ασημίνα η οποία δεν μπορεί να φέρει πόντους στην ομάδα της καθώς πονάει ακόμη το χέρι της εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έβαλε τα κλάματα όταν έχασε από την Σταυρούλα με την Κατερίνα Δαλάκα να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά… Δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» είπε η Ασημίνα στο Survivor.




Με την Δώρα και την Ασημίνα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να φτάσει τον αγώνα στο 11-11.

Η Ασημίνα πρότεινα να μην παίξει η Δαλάκα στο flag race με την αθλήτρια να εκνευρίζεται και να απαντάει: «Έφτασα στο 11-11 και δεν θα μπω; Τι είμαι ηλίθια;»




Τελικά οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία.




Το παράπονο της, στο συμβούλιο του νησιού, εξέφρασε η Ασημίνα επειδή η Σταυρούλα επέλεξε να την ματσάρει δεδομένου ότι η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν μπορεί να αποδώσει μαχητικά.

«Με ενόχλησε το χέρι μου, ήταν ένας πολύ δύσκολος στίβος μάχης και με στενοχωρεί που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν μπορώ να το δω θετικά, ακόμα είμαι φορτισμένη. Σίγουρα έχω δώσει το δικαίωμα στην Μπλε ομάδα να με ματσάρουν όποιοι θέλουν, βέβαια δεν περίμενα να με ματσάρει η Σταυρούλα… Ήξεραν ότι δεν πάω στο 100% γιατί φοβάμαι μην χτυπήσω», είπε αρχικά το «βουνό» του Survivor.

«Όλες οι κοπέλες απέναντι μπορούν να με κερδίσουν, όπως είμαι, αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Θα μπορούσαν να πάνε και προς τη Δώρα. Πάντως δεν θέλω να ρίξω το μπαλάκι σε εκείνη, είναι δικό τους θέμα και τους δίνω την επιλογή. Έτσι θα πηγαίνω μέχρι να περάσει το χέρι μου και θα είμαι εύκολο ματσάρισμα», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο James της ευχήθηκε περαστικά ενώ της τόνισε πως πρέπει να προσέχει το χέρι της καθώς θεωρείται μία από τις top 3 παίκτριες του reality επιβίωσης. Η Ασημίνα συγκινήθηκε από τα λόγια στήριξης των συμπαικτριών της αλλά και των αντιπάλων της.

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά είναι δικό μου θέμα, που θέλω να αγωνιστώ στους στίβους μάχης. Ξέρω και πως όταν θα έρθει η ώρα, θα είμαι καιρό εκτός και δεν θα έχω βρει τα πατήματά μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Είναι χλωμό το μέλλον για εμένα. Δεν έχω εκφράσει τον πόνο που νιώθω και δεν θέλω να τον πω σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω, βλέπω μισοάδειο το ποτήρι. Αν βρω τα σκούρα, θα ζητήσω από την ομάδα μου να με ψηφίσει», κατέληξε η Ασημίνα.




Στο τέλος παρακολουθούσαμε τους μπλε να ψηφίζουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Θοδωρή.

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα» ήταν τα λόγια του Θοδωρή στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This