Ο Πρετεντέρης πληρώνεται για να γράφει την εφημερίδα… Ε, όχι και να τη διαβάζει!

Must Read

Έχει απορίες το «χρυσό παιδί» του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη και των μετέπειτα εκδοτών και διευθυντών της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ»

Και αυτό διότι στην σελίδα 56, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αναρωτήθηκε πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος γνωρίζει όσα λέγονται στις εργασίες της προανακριτικής αφού αυτές δεν είναι δημόσιες.

Καλή η ερώτηση αλλά αν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει την εφημερίδα από την οποία πληρώνεται θα έβλεπε ότι ο συνάδελφός του Λάμπρος Σταυρόπουλος στην σελίδα 17 του ιδίου φύλου είχε εκτενέστατο ρεπορτάζ με όλα όσα έγιναν στην προανακριτική…

Δύο λοιπόν τα συμπεράσματα:

  1. Ο κύριος Πρετεντέρης πληρώνεται για να γράφει και όχι να διαβάζει την εφημερίδα του και,
  2. μάλλον ή έχει ξεχάσει ή, δεν έχει χρειαστεί να κάνει ποτέ ρεπορτάζ για να βγάλει την είδηση ακόμα και πίσω από… κλειστές πόρτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This