Survivor: Η στρατηγική των δύο ομάδων που έφερε εντάσεις και οι 2 υποψήφιες

Οι παίκτες που πήραν πέναλτι και ο λόγος που ήθελαν να χάσουν οι δύο ομάδες!

Must Read

Κρίσιμη θεωρείται αυτή η εβδομάδα για τους Survivors αφού ένας από τους παίκτες θα φύγει λίγο πριν γίνει η ένωσή τους. Έτσι λοιπόν τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να μην βρεθεί κάποιος από τους συμπαίκτες τους στον τάκο.

Ο μπλε μάλιστα έκαναν ένα meeting προκειμένου να αποφασίσουν πως θα κινηθεί η ομάδα σε περίπτωση που χάσουν τον αγώνα ασυλίας και μίλησαν με πιθανότητες κάνοντας σαφές πως ούτε οι άντρες της ομάδας αλλά ούτε και οι γυναίκες θέλουν να βρεθούν σε αυτήν την δυσμενή θέση. Το γυναικείο φύλο της ομάδας μάλιστα νιώθει αδικημένο καθώς θεωρεί πως εσκεμμένα ψηφίζονται για να μην βγουν οι άντρες υποψήφιοι.




Η Σταυρούλα, μιλώντας στο προσωπικό της que, εξέφρασε τον προβληματισμό της για τους άντρες της ομάδας και το πως θα κινούταν στο χθεσινό αγώνισμα, καθώς θεωρεί πως αν κέρδιζαν οι κόκκινοι θα ψήφιζαν μία από τις γυναίκες παίκτριές τους, με αποτέλεσμα η μονομαχία να γινόταν ανάμεσα στις γυναίκες αφού όλοι οι άντρες θέλουν να βρεθούν στην ένωση, ενώ τόνισε πως είχε ενόχληση στο πόδι της.




Την ίδια άποψη φαίνεται όμως πως έχει και η Αναστασία η οποία σκέφτηκε πως το ενδεχόμενο να χάσουν την ασυλία ίσως βοηθήσει εκείνη και τις συμπαίκτριές της να μην βγουν σε μονομαχία.




Εκτός αγώνα αποφάσισαν να μείνουν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας από τους κόκκινους και η Σταυρούλα και ο Φάνης από τους μπλε. 

Το γεγονός αυτό έφερε σε αντιπαράθεση τις δύο ομάδες καθώς κάνανε λόγο για στρατηγική αφού οι διάσημοι θέλουν η μονομαχία να είναι γυναικεία ενώ οι μαχητές, αντρική.







Να σημειωθεί πως ο κανένας από τους τέσσερις παίκτες δεν είχαν την εντολή γιατρού για να μην παίξουν και πήραν πέναλτι.

Τον αγώνα όμως αποφάσισε να μην συνεχίσει ούτε η Αναστασία, ενώ η Χρύσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Έτσι ο αγώνας στηρίχτηκε εξολοκλήρου στους άντρες.




Στα όριά του έφτασε όμως και ο Σταμάτης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αλέξη Παππά με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.







Παρόλες τις αναποδιές, τον αγώνα κέρδισαν τελικά οι μαχητές.




Στην συνέχεια σχολιάστηκε το αποτέλεσμα με τους μπλε να υποστηρίζουν πως οι κόκκινοι έπαιξαν για να χάσουν.




Οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και ξεκίνησαν οι κόντρες σχετικά με την στρατηγική που ακολούθησε η κάθε ομάδα. Η Σταυρούλα ούσα έξαλλη με την αντίπαλη ομάδα που δεν παραδέχτηκε πως έχασε εσκεμμένα, επέμεινε μέχρι να το παραδεχτεί.




Ο Αλέξης Παππάς στο τέλος παραδέχτηκε πως: «Δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο για να κερδίσουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα και ενοχλεί».




Στην συνέχεια οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφήσουν τον πιο αδύναμο, γι’ αυτούς, αγωνιστικά παίκτη. Οι Διάσημοι ήταν ξεκάθαροι πως θέλανε η μονομαχία να γίνει από γυναίκες προκειμένου να αποχωρήσει η Άιρα. Συνεπώς στον τάκο βρέθηκε η Δώρα.




Με την τροπή αυτή της ψηφοφορίας, σώθηκε ο Θοδωρής οπότε οι μπλε αναγκάστηκαν να ψηφήσουν μία από τις συμπαίκτριες τους κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Χρύσα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This