Survivor: Έδωσε τον αγώνα ο Γκιουλέκας στον James; Η 4η υποψήφια και ο σούπερ σταρ που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης

Τι τρέχει με Ασημίνα και Περπατάρη;

Must Read

Αρκετά θυμωμένες είναι οι παίκτριες της μπλε ομάδας με τους άντρες παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς το τελευταίο διάστημα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνει η μονομαχία ανάμεσα στις γυναίκες, προκειμένου να βγουν εκείνοι αλώβητοι και να απολαύσουν το πάρτι ένωσης.




Στο μεταξύ οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίασαν την στρατηγική που ακολούθησε η κόκκινη ομάδα στο προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας, με τον Φάνη να τονίζει πως ο Αλέξης Παππάς έφερε δύο νίκες για την ομάδα του για να ρίξει στάχτη στα μάτια των τηλεθεατών, ενώ ο James επεσήμανε πως σε περίπτωση που έχαναν χτες οι Διάσημοι, η Κατερίνα Δαλάκα θα έπρεπε να ζητούσε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν εφόσον η Ασημίνα είναι τραυματισμένη.




Η Σταυρούλα από την μεριά της, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελευταίος αγώνας ασυλίας, εξέφρασε την πικρία που νιώθει για τους συμπαίκτες της σχετικά με την γυναικεία ψήφιση τονίζοντας πως: «Προσωπικά, είμαι πολύ ξενερωμένη γενικά για την γυναίκεια ψήφιση και όλο αυτό που έχει γίνει. Μου σκάει πολύ άσχημα και επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει μόνο τον εαυτό του, δεν με νοιάζει αν θα ψηφιστώ και αν θα πάω στη μονομαχία, το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή, δεν είμαι παρτάκιας, οπότε το άδικο με πνίγει κάποιες φορές. Είναι άδικο που η Χρύσα, από τη δική μας ομάδα τουλάχιστον, είναι υποψήφια, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Για να μην ψηφιστούμε θα πρέπει να το προσπαθήσουμε κυρίως οι γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.




Με την άποψή της Σταυρούλας φαίνεται πως συμφωνεί και η Δαλάκα η οποία υποστήριξε πως οι άντρες παίκτες φοβούνται να πάνε σε μονομαχία και πως: «Είναι η εύκολη λύση η γυναίκα, μας έχουν ξεκάνει».




Τον αγώνα τελικά κέρδισε η μπλε ομάδα συνεπώς η Σταυρούλα και η Αναστασία, είναι ασφαλείς.




Μετά τη λήξη του αγώνα όμως οι κόκκινοι ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους περισσότερους να κατηγορούν τον Γκιουλέκα ότι την ώρα που έπαιζε με τον James δεν έτρεχε αλλά περπατούσε έτσι ώστε να τον αφήσει να κερδίσει.




Ο Γκιουλέκας ένιωσε προσβεβλημένος με την στάση της ομάδας του και πέταξε την βόμβα στην Δαλάκα ότι ο μόνος λόγος που αγωνίζεται είναι για να σώσει τον εαυτό της.




Το γεγονός αυτό συζητήθηκε και στην καλύβα των Διάσημων με την Δαλάκα να απαιτεί από τον Γκιουλέκα να της ζητήσει συγνώμη.




Ωστόσο οι μπλε σχολίασαν την συμπεριφορά που είχε ο Γιάννης όταν κέρδισε τον Φάνη. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αγκάλιασε την Ασημίνα και της είπε «Για σενα κουκλάρα μου» με τους παίκτες της μπλε ομάδας να μένουν άναυδοι.




Η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τους περισσότερους παίκτες της κόκκινης ομάδας να αφήνουν αιχμές για την παρέα που κάνει ο Γκιουλέκας με τον James.




Η συζήτηση όμως πήγε και στην σχέση της Ασημίνας και του Γιάννη, με την Ασημίνα να νιώθει ότι βάλλεται από την Σταυρούλα καθώς υποστήριξε πως άφησε υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Η Σταυρούλα ωστόσο το αρνήθηκε.

«Θα αναφερθώ σε ένα σχόλιο που έκανε μία παίκτρια για εμένα. Η Σταυρούλα είπε κάτι σαν “το αγόρι σου” για τον Γιάννη Περπατάρη. Είμαι εκτεθειμένη εγώ και ο άνθρωπος που έχω έξω από εδώ. Δεν ξέρω αν έχει ο Γιάννης κάτι έξω…», είπε αρχικά η Ασημίνα.

«Εγώ εσένα άκουσα να λες “σου πήραμε το αγόρι”», επισήμανε ο Τζειμς, με την Χρυσαειδή να εξηγεί και να ξεκαθαρίζει, τελειώνοντας το θέμα πριν καν αρχίσει: «Του είπα “ναι αγόρι μου, έγινε αυτό” και γύρισε και είπε η Ασημίνα αυτό και της απάντησα και καλά ότι “σου πήραμε το αγόρι”, αλλά δεν υπονόησα κάτι, δεν πάει το μυαλό μου στο ερωτικό από καμία πλευρά, ήταν ειρωνικό».

Ο Περπατάρης, εντωμεταξύ, τις κοιτούσε έκπληκτος, καθώς δεν είχε ακούσει τίποτα από όλα αυτά.




Οι κόκκινοι τελικά έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα.




Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε την μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες στο πάρτι ένωσης.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι θα κάνουν μπάνιο, θα φάνε ενώ θα χορέψουν με τους ξέφρενους ρυθμούς των τραγουδιών του απόλυτου σταρ Σάκη Ρουβά.

Μετά το τέλος του πάρτι οι μπλε θα πάνε στην παραλία των κόκκινων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This