Globetrotters: Απόψε στις 21:00 ο μεγάλος τελικός! (video)

Must Read

Προτού επιστρέψουν στην Ελλάδα για το μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το νικητήριο ζευγάρι, η κάθε ομάδα έχει μπροστά της έναν τελευταίο προορισμό!

Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξιδεύουν στη Νορβηγία για ψάρεμα μουρούνας. Θα καταφέρουν να έχουν μια καλή ψαριά και να πάρουν το αγκίστρι, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης; Οι δύο σεφ αποφασίζουν να στήσουν μπάρμπεκιου στο δρόμο και ενώ ο Χρήστος ψήνει ψάρια, ο Παντελής βουτάει στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

GLOBETROTTERS

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ-Άγγελος φτάνουν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους στέλνει σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

GLOBETROTTERS

Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώνονται στο Κέιπ Τάουν και πηγαίνουν για κατάδυση με καρχαρίες, με στόχο να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορέσουν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

GLOBETROTTERS

Τελικός προορισμός των Globetrotters είναι η Αθήνα.

Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντιούνται με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα SantaMaria, μοιράζονται τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους και αγωνιούν για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

GLOBETROTTERS

Οι μεγάλοι νικητές θα δωρίσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής τους, ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι στην κατάταξη, θα προσφέρουν τα 10.000 ευρώ που θα κερδίσουν επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Χάρης με την Αντελίνα έχουν αποφασίσει να προσφέρουν τα χρήματα στην «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», ο Χρήστος με τον Παντελή στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε το trailer του μεγάλου τελικού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This