Σάββατο 19/6/2021

Ο Alpha έχει ήδη πλάνο για την παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Μενεγάκη 

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα όπου ακούγεται πώς ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha επιδιώκει ένα πιο οικονομικό πλάνο για τις παραγωγές του. 

Ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα της ατζέντας, είναι η θέση και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πληροφορίες θέλουν την διοίκηση Βαρδινογιάννη να επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία της δημοφιλής παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό, αυτό όμως θα προϋποθέτει την συμφωνία της κ. Μενεγάκη σε ένα νέο συμβόλαιο που φέρεται να να αγγίζει το 1/3 του  ποσού που λαμβάνει σήμερα. 

Με την μείωση αυτή στο τραπέζι, τα σενάρια θεωρούν απίθανο να δεχτεί η «σιδηρά κυρία» της πρωινής ζώνης την συνέχεια της συνεργασίας με τον Alpha, όμως η διοίκηση έχει έτοιμο και το «plan B».

Το όνομα αυτής, Ελεονώρα Μελέτη. Η κυρία Μελέτη έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες για αυτό και ακούγεται ότι η διοίκηση του καναλιού θα προσεγγίσει την κυρία «Μετά τα Μεσάνυχτα» ή και ακόμα ότι έχει ήδη συζητήσει το σενάριο και την πρόταση. 

Δείτε επίσης: Γνωστή πανελίστρια «έχει τσακωθεί» με το σαπούνι και κάνει δύσκολη τη ζωή των συνεργατών της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ