Τα κανάλια υποδέχονται το 2020 με τραγούδια και χορό

Must Read

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιο της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» δύο μεγάλες φωνές! Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο γλέντι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους – και όχι μόνο. Τη βραδιά ανοίγει η μπάντα της Πυροσβεστικής, με τον μαέστρο Δημήτρη Κουνδουράκη σε υπέροχες γιορτινές μελωδίες.

Η Ηβη Αδάμου

Την παρέα ολοκληρώνουν αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Χάρης Τζωρτζάκης, η Νικολέτα Καρρά, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Σόλων Τσούνης, η Πένυ Αγοραστού, η Ηρώ Πεκτέση, η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Χρήστος Ζαχαριάδης, η Γωγώ Καρτσάνα, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Απόστολος Ψαρρός, η Ελευθερία Παγκάλου, η Αρετή Πασχάλη, ο Δημήτρης Γαλάνης και η Νίνα Εππα. Μαζί τους επίσης θα είναι ο Μιχάλης Λεάνης, η Αφροδίτη Χατζημηνά, η Ελενα Αρσένογλου, ο Χάρης Συντζάκης και η Ειρήνη Στεργιανού.

Λίγο πριν από το νέο έτος η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει, σε απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος, την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του 2020! Οικοδεσπότες της βραδιάς οι Θέμης Γεωργαντάς και Νάντια Μπουλέ. Demy, Ηβη Αδάμου, Josephine, Wolves Τeam και Μέλιsses υπόσχονται σε όσους θα βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στους τηλεθεατές μια υπέροχη μουσική βραδιά!

Η Josephine Wendel

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιένης

Πιστή στην παράδοση δεκαετιών, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 12.15, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την αίθουσα Musikverein, την καθιερωμένη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιένης, με διευθυντή τον Λετονό Andris Nelsons. Η συναυλία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και το Τρίτο Πρόγραμμα, σε παρουσίαση – σχολιασμό του Μιχάλη Μεσσήνη! Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συναυλία μεταδίδουν περίπου 90 τηλεοπτικοί και πολυάριθμοι ραδιοφωνικοί σταθμοί απ’ όλον τον κόσμο και την απολαμβάνουν περισσότεροι από 95.000.000 τηλεθεατές και ακροατές.

Στον Σκάι τώρα, το ρεβεγιόν θα γίνει στις 22.30 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την εκπομπή «Στην υγεία μας, ρε παιδιά», όπου ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα φιλοξενήσει τον Αντύπα, τον Κώστα Καραφώτη και τον Νίκο Ζωιδάκη. Την παρέα απαρτίζουν οι Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μουρούτσος, Νίκη Παλληκαράκη. Στο Open τη τελευταία νύχτα του χρόνου θα προβληθεί ένα σπέσιαλ εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κοκλώνη και βασικούς ερμηνευτές την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους. Συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

ΑΝΤ1 με «Φριτέζα» και αναμνήσεις τριών δεκαετιών

Eχετε κάνει Πρωτοχρονιά με τον Neil Sedaka και το «Οh Carol»; Με το show «Fantastico»; Φωνάζοντας «Ciao Ant1»; Τότε αποτελείτε κι εσείς ένα σημαντικό κομμάτι των 30 χρόνων που γιορτάζει φέτος ο ΑΝΤ1! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 21.45, η παρέα της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» εκτελεί χρέη οικοδεσπότη και προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με ένα χορταστικό, εορταστικό επεισόδιο, γεμάτο μουσική και χορό, που θα θυμίσει μαγικές στιγμές από τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού!

Δείτε επίσης: Πώς άλλαξαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τελευταία δεκαετία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This