Το Καφέ της Χαράς – Η μεγάλη επιστροφή

Must Read

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ημέρα γιορτής και μετάβασης, επέλεξε ο ΑΝΤ1 για να προβάλει το πρώτο επεισόδιο του νέου «Καφέ της Χαράς». Το Κολοκοτρωνίτσι επέστρεψε στις μικρές μας οθόνες 15 χρόνια μετά την αυλαία και ο Πώποτας με το Φατσέα σκοπεύουν να μας τρελάνουν όλους.

Η πρεμιέρα του νέου «Καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς έλαβε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό τηλεθέασης. Στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού έκανε 40,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε υψηλότερο ποσοστό, πιάνοντας το 44%, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που έδωσε το zappit.gr.

Σε κάποιο επιμέρους τέταρτο της σειράς, η τηλεθέαση στο γενικό κοινό άγγιξε το 46,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό, κάποιο άλλο τέταρτο, έφτασε ακόμη και το 51,1%!

Τι έγινε στην πρεμιέρα

Το «Καφέ της Χαράς» κάνει ένα φλας μπακ σε όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο πριν 15 χρόνια, όταν το περίφημο μαγαζί της Χαράς είχε καταστραφεί από φωτιά. Την ύποπτη φωτιά, για την οποία υπήρξαν φήμες εμπρησμού, θα ερευνήσει η Βάλια που πλέον είναι δικηγόρος.

Η Βάλια επιστρέφοντας με τη μητέρα της, τη Χαρά, στο χωριό, συναντά ξανά τον παλιό της φίλο, τον Μανωλάκη, που πλέον λέγεται Μάνος. Οι δύο ερωτεύονται, αλλά συναντούν την αντίδραση των γονιών τους, της Χαράς και του Πώποτα, καθώς η μεταξύ τους σχέση, που κατέληξε σε χωρισμό, τους έχει αφήσει απωθημένα

Μανωλάκης Βάλια

Όσο για τον Φατσέα, διεκδικεί τη Σταυρούλα με την οποία είναι χωρισμένος, πετώντας, όπως πάντα, απίστευτα «μαργαριτάρια». Ένα από τα πρώτα του και άκρως ακατάλληλο «ξεπήδησε» σε κάποια φάση, που φώναζε στην τέως γυναίκα του από ντουντούκα:

Έτσι, λοιπόν, ο Φατσέας ακούστηκε να φωνάζει στη γυναίκα του, για να βγει: «Σταυρούλα Πώποτα, πέως Φατσέα!».

https://www.youtube.com/watch?v=S12xN5CoTkQ&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This