Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν κάναμε το “Τρεις στον Αέρα”, εγώ ήμουν “ο… ημικαραφλός με το μουστάκι δίπλα στη Σεμίνα”!» (video)

Must Read

Στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς η Φαίη Σκορδά θεώρησε, όχι άδικα, πως αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για να κάνει ποδαρικό για το νέο έτος!      

Ο πολύπειρος, όσο και χειμαρρώδης δημοσιογράφος πήρε το λόγο και μίλησε γεμάτος συγκίνηση για τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο κανάλι του Αμαρουσίου, αποκαλύπτωντας, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους απαρνήθηκε κάθε δελεαστική πρόταση, για να παραμείνει ακλόνητος στο πόστο του.

Μεταξύ πολλών άλλων, έκανε ιδιαίτερη μνεία σε πρόσωπα στα οποία πίστεψε από την πρώτη στιγμή, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά πως, αργά ή γρήγορα, θα φύγουν από το κανάλι, για να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Πρόσωπα, όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου («είναι κυρία και αξιοπρεπής και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα μου φύγει, γιατί είχε τρομερές δυνατότητες – κακό του ΑΝΤ1 που δεν την κράτησε»), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου («αυτόν πρέπει να τον κατεβάσουμε Αθήνα», είχε πει, ανακαλύπτοντάς τον στο TV 100 της Θεσσαλονίκης), η Ράνια Θρασκιά, ο Νίκος Μάνεσης, ο Γιώργος Αυτιάς («showman της ενημέρωσης», τον χαρακτήρισε), η Τατιάνα Στεφανίδου («ένα εκπληκτικό κορίτσι την είχε χαρακτηρίσει ο πρόεδρος») και, φυσικά, η Μαρία Μπαλοδήμου, με την οποία ξεκίνησαν παρέα, πριν από… 30 ολόκληρα χρόνια!

Δείτε επίσης: Ο αετός που… αφόδευσε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα (video)

Αναφερόμενος, δε, στους ανθρώπους που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα, μίλησε για την Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου, με τους οποίος είχε κάνει το «Τρεις στον Αέρα» στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι εκείνοι «ήταν ήδη αστέρια», ενώ για τον ίδιο, ο κόσμος έλεγε «αυτός ο… ημικαραφλός με το μουστάκι δίπλα στη Σεμίνα, ποιος είναι;».

Και, κλείνοντας την εκπομπή, ο χαρισματικός Γιώργος Παπαδάκης έδωσε μια εξαιρετικά πολύτιμη συμβουλή στην παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή: «Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου… πάνω από όλα υγεία. Εγώ στο είχα πει, να κοιτάξεις να φτιάξεις τη ζωή σου ακόμα καλύτερα! Η τηλεόραση και οι επιτυχίες είναι κάποια πράγματα που στα γεράματα θα τα θυμάσαι. Κοίταξε λιγάκι και το σήμερα. Σου μιλάει ο πατέρας σου ή ο μεγάλος σου αδελφός. Να είσαι καλά κοριτσάρα μου γλυκιά»!

Δείτε τον απολαυστικό Γιώργο Παπαδάκη στο «Πρωινό»:

https://vimeo.com/382420877

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This