Ελληνική TV #2020: Άφθονα ριάλιτι, «διπλός» Ρουβάς και η μεγάλη επιστροφή του «Ου φονεύσεις»! (video)

Must Read

Άφθονα τα τηλεοπτικά καλούδια που περιέχει ο… σάκος του Αϊ-Βασίλη για το 2020: σόου, εκπομπές, σειρές, ριάλιτι!

Μάλιστα, από τις πρώτες σημαντικές ειδήσεις της νέας χρονιάς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή στο Open της αστυνομικής σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου «Ου φονεύσεις», η οποία «ζωντανεύει» εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, αλλά δραματοποιημένα, άρα και ελαφρώς αλλαγμένα, για προφανείς λόγους, όπως ο σεβασμός προς τους συγγενείς των θυμάτων…

Νέα επεισόδια, νέες συγκινήσεις

Παρόλο που η σειρά δεν ξεκίνησε την προβολή των νέων επεισοδίων τον Οκτώβριο με το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού, ο σημαντικός σκηνοθέτης δεν σταμάτησε ούτε για μια ημέρα τα γυρίσματα και τροφοδοτούσε το Instagram με συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια, όπως εκείνη με έναν κυριολεκτικά… ανατριχιαστικό Στέλιο Μάινα!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ 2020

Η σειρά-σταθμός, από την οποία έχουν «παρελάσει» οι περισσότεροι ηθοποιοί του ελληνικού θεάτρου, αλλά και του κινηματογράφου, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Φεβρουάριο του 2020.

Όπως ακούγεται πολύ έντονα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, τώρα που η ελληνική μυθοπλασία έχει πάρει τα πάνω της στο σταθμό με τη σειρά εποχής «Κόκκινο Ποτάμι», ο νέος κύκλος τού «Ου φονεύσεις» θα ενισχύσει την ποιοτική τηλεόραση στο Οpen.

Από το Mega με… αγάπη

Ακόμα ένα πρόγραμμα από το… μακρινό παρελθόν του Mega, εξάλλου, θα εισέλθει στο Open. Πρόκειται για το τάλεντ σόου τραγουδιού «Just the 2 of us» (Μόνο οι δυο μας), στο οποίο παίκτες από τον καλλιτεχνικό, τον αθλητικό και τον τηλεοπτικό χώρο κάνουν ντουέτο με κάποιον γνωστό επαγγελματία τραγουδιστή, με στόχο την πρωτιά, αρκεί να καταφέρουν να αποδείξουν ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι. Όσο για το έπαθλο, για μια ακόμη φορά θα πάει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την παρουσίαση του σόου έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και την κάλυψη των παρασκηνίων η όμορφη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται και στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς, το τελευταίο διάστημα, τα στελέχη του ΣΚΑΪ βρίσκονται συνεχώς σε συσκέψεις, ώστε να οριστικοποιήσουν τις παραγωγές που θα βγάλουν στον αέρα το 2020 για να ανακάμψουν στην τηλεθέαση, καθώς με τις σειρές και τα τηλεπαιχνίδια το 2019… δεν βρήκαν προκοπή.

Έτσι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι, μέσα στον Ιανουάριο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη ο νέος κύκλος του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks». Για την παρουσίασή του έχει συμφωνήσει η εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, ενώ η σύνθεση της κριτικής επιτροπής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, πλην του Λάκη Γαβαλά.

Εν τω μεταξύ, στο ΑΝΤ1 τον περιμέναμε, αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα τον δούμε στον ΣΚΑΪ. Τον Φεβρουάριο, λοιπόν, ενδέχεται να βγει στον αέρα του καναλιού ένα νέο σόου με αρκετά στοιχεία stand-up comedy και με την παρουσία κοινού στο πλατό.

Η παραγωγή θα φέρει τη σφραγίδα της τηλεοπτικής εταιρίας παραγωγής Acun Medya, οι υπεύθυνοι της οποίας έχουν προσεγγίσει τον πολυτάλαντο Μάρκο Σεφερλή.

Τα τελευταία νέα από τον ΣΚΑΪ θέλουν τον Μάρτιο, αντί για τον Ιανουάριο να βγει στον αέρα και η νέα έκδοση του ριάλιτι σόου «Big Brother» («Μεγάλος Αδελφός»), 20 χρόνια μετά την πρώτη μετάδοσή του, με πιθανή παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλλον τότε, εξάλλου θα (ξανα)δούμε και την… παρέα από τη Θεσσαλονίκη, με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Ακόμη, για τον Απρίλιο προγραμματίζονται στον ΣΚΑΪ δύο ακόμη πρεμιέρες.

Η μία αφορά το σόου «The Masked Singer» («Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής») με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Στο εν λόγω σόου διάφοροι καλλιτέχνες μεταμφιέζονται και τραγουδούν, ενώ η κριτική επιτροπή και το κοινό πρέπει να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα που φοράει. Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, φημολογείται ότι θα κάτσουν η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Η δεύτερη πρεμιέρα αφορά την αφιερωματική εκπομπή «Idols» («Λαϊκά είδωλα»), που είναι μια ιδέα του Σάκη Ρουβά και στην οποία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο σημαντικών προσωπικοτήτων. Τα δύο πρώτα επεισόδια, που είναι ήδη έτοιμα, θα αφορούν τον Νίκο Κούρκουλο και τον Βλάση Μπονάτσο.

«Master Chef 4» και «Έτερος Εγώ ΙΙ» στη… φαρέτρα του Star

Μετά την ολοκλήρωση του «Greece’s Next Top Model» και του «Globetrotters», ο σταθμός της Κάτω Κηφισιάς ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημα», σε ριάλιτι πάντα.

Έτσι, το Star πρόκειται να βγάλει στον αέρα τον τέταρτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef».

To Star, όμως, έχει και τα δικαιώματα της αστυνομικής σειράς «Ετερος Εγώ ΙΙ – Χαμένες ψυχές», σε σενάριο και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μια πλειάδα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών σε βασικούς ρόλους.

Η σειρά θα προβληθεί μέσα στον Ιανουάριο, οπότε και θα οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Σε Φερεντίνο και Πετρετζίκη ποντάρει τα… ρέστα του ο Alpha

Στον Alpha επιδιώκουν να κάνουν νέες διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμά τους, για να τους αποδοθούν τα αναμενόμενα και στα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, στη θέση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Πάνω κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο θα δούμε το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Deal».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

Ακόμη ένα νέο πρόγραμμα που θα δούμε από τον Alpha, είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής με παρουσιαστή τον Ακη Πετρετζίκη.

Και ο ΑΝΤ1… φοβέρα θέλει

Τέλος, ο ΑΝΤ1, για ακόμη μια χρονιά θα επενδύσει σ’ ένα πρόγραμμα για… όλα τα γούστα!

Έτσι, στα μέσα Ιανουαρίου θα βγει στον αέρα η εκπομπή μαγειρικής «Food n’ Friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη.

Ακόμη μια παραγωγή που θα έρθει είναι το «My best friend’s fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έρχεται να… διαλύσει με τρόπο ανατρεπτικό κάθε φόβο, σε μια πρωτότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1.

Το σόου μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, επιστρέφει και αυτό τον Γενάρη, με νέο κύκλο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This