14-8-2020

Ο Γιώργος Λιάγκας χάνει το… στήριγμά του!

Χωρίς αρχισυντάκτρια μένει η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», καθώς αποχωρεί η Ελεάννα Τρυφίδου λόγω… διάστασης απόψεων!

Αυτή, τουλάχιστον, φαίνεται να είναι η επίσημη αιτία που οι δύο πλευρές αποφάσισαν «κοινή συναινέσει» τη λήξη της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με σχετικές φήμες, πάντως, η εν λόγω διάσταση απόψεων είχε διαπιστωθεί πριν από κάμποσο καιρό, με το χάσμα μεταξύ τους να παραμένει «αγεφύρωτο».

ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΡΥΦΙΔΟΥ

Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα για τον παρουσιαστή, καθώς η Ελεάννα Τρυφίδου, πέρα από σταθερή συνεργάτης του είναι και στενή φίλη του.

Μάλιστα, όταν ο Λιάγκας αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στον ΣΚΑΪ, τον ακολούθησε κι εκείνη!

Δείτε επίσης: MasterChef: Τα μυστικά του απίθανου viral τρέιλερ και του πιο… γκουρμέ «βρώμικου» που είδαμε ποτέ! (video)

Οι μεταξύ τους σχέσεις οξύνθηκαν μετά το σχολιασμό που είχε γίνει στην εκπομπή για την ασέλγεια σε βάρος φοιτήτριας, αλλά και για άλλα θέματα της εκπομπής, με αποτέλεσμα η αρχισυντάκτρια να βρίσκεται σε διαρκή ένταση με τη διοίκηση του σταθμού, κάτι που την οδήγησε, τελικά, στην απόφασή της να αποχωρήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ