14-8-2020

Άγριες Μέλισσες: Ξυλοδαρμός του Δούκα και διασυρμός της Ελένης στα επόμενα επεισόδια

Ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά – Φαμέλη) αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού ότι η Ελένη (Μ. Κίτσου) ξελόγιασε τον άνδρα της, ενώ ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) πλακώνει στο ξύλο τον αδελφό του Δούκα (Λ. Κακούρης), όταν μαθαίνει για την παραποίηση της διαθήκης του πατέρα τους!

Χαμός θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο δημοφιλές σίριαλ. Η Ελένη συγκρούεται με τον Δούκα κι έρχεται αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν παρακινούμενοι από τον τελευταίο και τον Τόλλια (Χρ. Πλαΐνης) της δείχνουν την οργή τους.

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) ξεκαθαρίζει στη Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει. Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) εξομολογείται στον Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα. Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα (Δ. Λουκάκη), η οποία γεννά με τη βοήθεια της Ρίζως (Ε. Καρακάση), του Τόλλια και του Προύσαλη (Γ. Σουξές).

Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη κι αυτός της δηλώνει ότι, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του. Ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα ότι ο βοσκός Λευτέρης (Ν. Βατικιώτης) είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου (Γ. Στάνκογλου).

Η Ανέτ

Το χωριό συγκλονίζεται στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Λευτέρη. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδερφό της Μιλτιάδη. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο της τόσο μεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει, βάζοντας την Ελένη, ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων. Ο Μιλτιάδης απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δύο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει, καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα.

ΒΙΟΛΕΤΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (1)

Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ. Παράλληλα στο χωριό το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας ότι η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της ότι τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Ο Δούκας ανακαλύπτει ότι η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του τελευταίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

Τους πυροβόλησε

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και προσέβαλαν την Ελένη πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω (Α. Αλεξανδράκη) αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης (Θ. Κουρλαμπάς) έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν από τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), όμως η εφευρετικότητά του θα τον γλιτώσει τελευταία στιγμή από τον εξευτελισμό. Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ