Η Καινούργιου «καρφώνει» on air την Ντρίο για τη νέα της… κοπάνα! (video)

Must Read

Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει πριν από λίγες εβδομάδες ότι οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου με την πανελίστρια της εκπομπής της, Μέγκι Ντρίο, δεν είναι και οι καλύτερες.

Όπως ακουγόταν εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» αναζητούσε άλλη τηλεοπτική στέγη, ώστε να φύγει από το Open, καθώς είχε ενοχληθεί με μια παρατήρηση που της είχε κάνει on air η παρουσιάστρια, με αφορμή μια κουτσομπολίστικη πληροφορία που είχε μεταδώσει, χωρίς προηγουμένως να την έχει διασταυρώσει.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΝΤΡΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

Πλέον τα πράγματα ανάμεσα στην Κατερίνα και τη Μέγκι φαίνεται πως έχουν χειροτερέψει. Απόδειξη; Το… ξέσπασμα της οικοδέσποινας του «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης, επειδή η Μέγκι ήταν για μια ακόμη φορά αδικαιολογήτως απούσα από το πάνελ!

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά τον… ξύρισε on air (video)

«Τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείτε. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια που είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί, αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δεν θα καταλήξουν πουθενά…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αδυνατώντας να κρύψει τον δικαιολογημένο εκνευρισμό της.

https://youtu.be/lvLw0UzmWKQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This