12-7-2020

Δύο τα σενάρια για τη… MEGA-λη επιστροφή!

Έντονος προβληματισμός καταγράφεται στο στρατόπεδο του MEGΑ, καθώς, ως φαίνεται, δυσκολεύονται να αποφασίσουν τόσο για την ημέρα, όσο και για την ώρα της πρεμιέρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Real News», στους διαδρόμους της Συγγρού φημολογείται πως η επικρατέστερη ημερομηνία της… MEGA-λης επιστροφής, είναι η Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση για την ακριβή ώρα, για την οποία «παίζουν» δύο σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται η πρεμιέρα να γίνει ή νωρίς το πρωί είτε την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Όπως, δηλαδή, είχε γίνει και το 1989, με την τότε έναρξη του «Μεγάλου Καναλιού» να συνδυάζεται με την πρώτη «καλησπέρα» από τη Λιάνα Κανέλλη.

Διαβάστε επίσης: Απόλυτος νικητής στην τηλεθέαση το «My Style Rocks» (video)

Βέβαια, εκείνη την εποχή ήταν διαφορετικοί οι συμβολισμοί, με την επιλογή του δελτίου ειδήσεων να σηματοδοτεί το «σπάσιμο» του… κρατικού μονοπωλίου στην ενημέρωση.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη εφημερίδα, η εκδοχή της πρεμιέρας του MEGA με δελτίο έχει και πρόσφατο προηγούμενο, καθώς αυτόν τον τρόπο επέλεξε για τη δική του πρεμιέρα το Open.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ