Μετά το «αντίο» του Κανάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται μεταμεσονύχτιος στον Σκάι

Must Read

Μετά τη «βόμβα» Κανάκη που έσκασε στον Σκάι, το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί να μάζεψει τα ασυμμάζευτα! Οι ιθύνοντες του σταθμού εξετάζουν το σενάριο τη θέση των «Ράδιο Αρβύλα» στη βραδινή ζώνη να πάρει ο Γιώργος Λιάγκας!

Μια και έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά το «διαζύγιο» με τον Κανάκη, που μόνο βελούδινο δεν ήταν, ο Λιάγκας, ο οποίος βρέθηκε στα… σκοινιά μετά την «καμπάνα» από το ΕΣΡ, ενδέχεται να κληθεί να καλύψει το κενό στη late night ζώνη, μετά το «αντίο» του Κανάκη και της τηλεοπτικής παρέας του! Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Λιάγκα με μια εκπομπή που θα δίνει έμφαση στις συνεντεύξεις, concept που είχε συζητηθεί και στις αρχικές επαφές του παρουσιαστή με τον κανάλι του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού «Guess my age», που έκανε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, οι δύο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα ένα μεταμεσονύχτιο τοκ σόου. Μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει διετές συμβόλαιο και, παρά τα… παρατράγουδα με το ΕΣΡ, καθώς φαίνεται, θα παραμείνει στο δυναμικό του Σκάι, χωρίς όμως να συνεχιστεί -όπως όλα δείχνουν- η μεσημεριανή εκπομπή του. Οσο για τους συνεργάτες του, είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας θα οδηγηθούν εκτός Σκάι μετά το τέλος της φετινής σεζόν. H Κατερίνα Γκακάκη ωστόσο θα παραμείνει στον σταθμό, διότι είναι αγαπητή στο κοινό.

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Τσίπρας σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This