Η ξένη υπερπαραγωγή «Βερσαλλίες» έρχεται σε α’ προβολή στον Alpha για να καθηλώσει

Must Read

Οι ελληνικές και ξένες σειρές εποχής σπάνε το κοντέρ τηλεθέασης! «Βερσαλλίες: Υποκλίσου στο πάθος!» Τα σκάνδαλα ακολουθούν τις βασιλικές οικογένειες σαν νόμιμη κληρονομιά. Τα παλάτια κρύβουν στους διαδρόμους τους ένοχα μυστικά, απιστίες, ψέματα και δολοπλοκίες.

Η πιο προκλητική, ερωτική, εθιστική τηλεοπτική σειρά για έναν… αριβίστα βασιλιά που κάνει τα πάντα για να ανέβει στον θρόνο έρχεται οσονούπω στον Alpha, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, αποδεικνύοντας ότι το κανάλι επενδύει και στις φιλόδοξες ξένες υπερπαραγωγές.

Ο πιο εμβληματικός βασιλιάς της Γαλλίας, ο Λουδοβίκος 14ος, επονομαζόμενος και «Βασιλιάς Ήλιος», προκειμένου να «επιβιώσει» μετά τον θάνατο της μητέρας του, πρέπει να νικήσει τους ευγενείς και να χτίσει μια νέα βάση κάπου έξω από το Παρίσι. Θα επιλέξει ένα μικρό χωριό με το όνομα «Βερσαλλίες». Η ανασφάλειά του τον οδηγεί να χτίσει το μεγαλύτερο παλάτι του κόσμου εκείνης της εποχής. Αποκτά πολλά παιδιά από τις πολυάριθμες ερωμένες του, ενώ η σχέση αγάπης – μίσους με τον μικρότερο αδελφό του, τον Φίλιππο της Ορλεάνης, είναι καταλυτική.

Ο αδελφός του είναι ένας εξίσου ιδιόρρυθμος άντρας και τρομερός πολεμιστής, τον οποίο ως παιδί η μητέρα τους συνήθιζε να ντύνει με γυναικεία ρούχα. Έχει στο ενεργητικό του εραστές, ερωμένες και δύο γάμους με πολλά παιδιά, ενώ επηρεάζει τις αποφάσεις του Λουδοβίκου όσο κανείς άλλος. Ο απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης του Λουδοβίκου θα οδηγήσει μερικές δεκαετίες αργότερα στη Γαλλική Επανάσταση, που θα αλλάξει ριζικά τον ρουν της παγκόσμιας Ιστορίας!

Η σειρά «Βερσαλλίες» έρχεται στον Alpha για να καθηλώσει με τις ίντριγκες, τα πάθη, τα παιχνίδια εξουσίας και τους παράνομους έρωτες που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Με γυρίσματα στο παλάτι των Βερσαλλιών, αλλά και στα πιο εντυπωσιακά κάστρα της Γαλλίας, πολυτελείς ενδυμασίες εποχής και λεπτομερή σκηνικό σχεδιασμό, ο προϋπολογισμός της ξεπερνά τα 30.000.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ και στη Βρετανία. Στο ιστορικό δράμα εποχής, παραγωγής 2015-2018, σε σκηνοθεσία Σάιμον Μίρεν και Ντέιβιντ Γουόλστενκροφ, συμμετέχει μια πλειάδα ηθοποιών, όπως οι Τζορτζ Μπλάγκντεν, Αλεξάντερ Βλάχος, Τάιφ Ράνιαν, Στιούαρτ Μπόουμαν, Αμίρα Καζάρ, Εβαν Γουίλιαμς, Νοεμί Σμιτ, Αννα Μπρούστερ και Σάρα Γουίντερ.

Ο στόχος του βασιλιά

Στο πρώτο επεισόδιο, στοιχειωμένος από τραυματικές αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας αλλά και το άδοξο τέλος του πατέρα του, ο βασιλιάς της Γαλλίας Λουδοβίκος 14ος είναι πια 28 ετών και έτοιμος να αναλάβει αποκλειστικά τον έλεγχο του βασιλείου. Αποφασίζει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό παλάτι της Ευρώπης, τις Βερσαλλίες, στα περίχωρα του Παρισιού.

Όλοι οι ευγενείς και η αριστοκρατία προσδοκούν μια θέση μέσα στον νέο γαλλικό ναό της εξουσίας, αλλά και την εύνοια του άντρα που φιλοδοξεί να κατακτήσει όλη την Ευρώπη. Δεν υποψιάζονται, όμως, ότι σκοπός του Λουδοβίκου είναι να τους έχει όλους συγκεντρωμένους εκεί, ακριβώς για να μπορεί να τους ελέγχει. Ένας από τους βασικούς στόχους του είναι ο νεότερος αδελφός του Φίλιππος, ένας ιδιόρρυθμος δανδής και τρομερός πολεμιστής με μεγάλη επιρροή. Δεν είναι όμως αυτός ο μόνος στόχος του.

Καθώς οι εργασίες στο αρχιτεκτόνημα με τους μεγαλοπρεπείς κήπους βρίσκονται σε εξέλιξη, δούκισσες και λόρδοι κατεργάζονται υπογείως τα μαχαίρια και τα δηλητήρια που θα τους φέρουν πιο κοντά στον θρόνο. Το πιο ισχυρό όπλο, ωστόσο, αποδεικνύεται η ερωτική αποπλάνηση – πιο αποτελεσματική από κάθε ίντριγκα και συνωμοσία.

Καθώς η βασιλική αυλή μετατρέπεται σε ένα πεδίο ερωτικών μαχών, η βασίλισσα Μαρία Θηρεσία πασχίζει να προστατέψει τον γάμο της από το πλήθος των υποψήφιων ερωμένων που εποφθαλμιούν την κρεβατοκάμαρα του Λουδοβίκου. Θα καταφέρει, άραγε, να ξανακερδίσει την καρδιά του άντρα της από την πιο ισχυρή ερωμένη του, την κόρη του βασιλιά της Αγγλίας;

Δείτε επίσης: Πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για «Άγριες μέλισσες» και την επόμενη σεζόν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This