Τι συμβαίνει με το Mega τελικά;

Must Read

Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει σχηματιστεί γύρω από τη σύσταση του νέου Mega, του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού παλιοί και νέοι συνεργάτες της εταιρίας Alter Ego βρίσκονται στο άγνωστο για το τι θα γίνει εν τέλει με το μεγάλο κανάλι.

Ήδη, η πρώτη υποψήφια ημερομηνία για την πρεμιέρα του Mega «κάηκε», αφού η 3η Φεβρουαρίου δεν θα είναι η «εκλεκτή» ημέρα και όλα δείχνουν πως πάμε για μία εβδομάδα μετά και τις 10 του μήνα.

Ωστόσο, απορίας άξιο είναι για ποιο λόγο απουσιάζει το οποιοδήποτε promo, διαφημιστικό ή έστω μία ανακοίνωση για την επιστροφή του καναλιού στον «αέρα». Μιλάμε για το κορυφαίο επί σειρά ετών κανάλι, το οποίο έριξε μαύρο και τώρα επιστρέφει. Πρόκειται για ένα γεγονός που αν μη τι άλλο μόνο απαρατήρητο δε θα περάσει.

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται επιθυμεί η διοίκηση του σταθμού που κινείται σε λογικές καναλιού τοπικής εμβέλειας παρά του μεγαθηρίου που ήταν το Mega κάποτε.

Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς πολλά από τα ονόματα δημοσιογράφων που συνδέθηκαν με την επιστροφή του Mega αρχίζουν να κόβουν… λάσπη και να αρνούνται να συνεργαστούν με το κανάλι. Οι «χυλόπιτες» δίνουν και παίρνουν και όπως φαίνεται το γεγονός αυτό αποτελεί έναν μείζονος σημασίας ρόλο για τον οποίο θα αργήσει η πρεμιέρα.

Μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα και «κλειδωμένα» ονόματα για τις ενημερωτικές εκπομπές είναι αυτά των Ντίνου Σιωμόπουλου, Νίκου Φιλιππίδη, Μπάγιας Αντωνοπούλου, Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλου, Τζίνας Μοσχολιού, Ράνια Τζίμα, Γιάννη Μούτσου και Νίκου Ευαγγελάτου.

Οι εκπομπές που θα αναλάβουν οι προαναφερθέντες δεν έχουν μοιραστεί ακόμα με βεβαιότητα αλλά όλοι θα κινούνται στα πλαίσια της ενημέρωσης σε διαφορετικές ζώνες.

Δείτε επίσης: Ρίχνουν εκατομμύρια σε σίριαλ αλλά ούτε σεντ στις εφημερίδες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This