Σε αναμονή για Big Brother ο περήφανος σύζυγος Χάρης Βαρθακούρης

Must Read

Μεγάλος Αδερφός καλεί Χάρη Βαρθακούρη… Ο τραγουδιστής και γιος του Γιάννη Πάριου απάντησε αν θα είναι τελικά στην παρουσίαση του «Big Brother», που θα επιστρέψει στις οθόνες μας ύστερα από 15 χρόνια, από τη συχνότητα του Σκάι.

«Θα σας πω τίμια, ακόμα συζητάμε. Αν υποθέσουμε ότι είχα συμφωνήσει, δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να το ανακοινώσω επισήμως και όχι λίγο στα πεταχτά, στον δρόμο;» δήλωσε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όσο για το μεγάλο επαγγελματικό βήμα της συζύγου του Αντελίνας Τελώνη – Βαρθακούρη, που υπέγραψε συμβόλαιο για δική της εκπομπή με τον Alpha, ο Χάρης είπε με καμάρι: «Αισθάνομαι περήφανος για τη γυναίκα μου. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ είναι η καπατσοσύνη της. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει. Αποδεικνύεται ότι το όνειρο της τηλεόρασης όχι μόνο το είχε πολύ σοβαρά στο μυαλό της, αλλά να, τώρα που συζητάμε, έχει υπογράψει.

Από κοινού αποφασίσαμε να δοκιμάσει ο καθένας τις δυνάμεις του ατομικά και κανείς δεν μας εμποδίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουμε. Στην τελική, στο σπίτι είμαστε μαζί, ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι τα απογεύματα» ανέφερε με χιούμορ ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε επίσης: Παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ ο Νίκος Κουρής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This