Τάσος Τέλλογλου: «Οι συνταξιούχοι παίρνουν παραπάνω χρήματα από όσα έχουν πληρώσει  στα ταμεία» (video)

Must Read

O Tάσος Τέλλογλου με αφορμή τη νέα του εκπομπή «Special Report», βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. 

Ο δημοσιογράφος που έγινε γνωστός μέσα από τις αποκαλυπτικές του έρευνες και τα αναλυτικά ρεπορτάζ, ήταν εκείνος που έφερε στην επιφάνεια το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο με τη Siemens.

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις, μίλησε για την οικογένεια του αλλά και για τον ρόλο της δημοσιογραφίας.

Στην ερώτηση γιατί ο κόσμος χρησιμοποιεί την καθιερωμένη φράση «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και γιατί υπάρχει τόση δυσπιστία, ο κ. Τέλλογλου απάντησε:

«Πρώτα από όλα, θεωρούμαστε μέρος του κατεστημένου. Ο κόσμος θεωρεί ότι και η δημοσιογραφία οδήγησε στη χρεωκοπία. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για το πόσο χρεωμένη ήταν η χώρα πριν το 2010, γιατί δεν ήταν δημοφιλές», απάντησε με ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος.

Αναφερόμενος σε μια εκπομπή που παρουσίαζε στον Ant1, ο δημοσιογράφος εξήγησε γιατί μια δήλωσή του είχε εξοργίσει τους θεατές και το κανάλι:

«Κανένας συνταξιούχος δεν παίρνει τα λεφτά, τα οποία έχει βάλει στο ταμείο για να πάρει σύνταξη. Παίρνουν όλοι παραπάνω με βάση τα νούμερα. Όλοι λένε έχασα τα λεφτά που έβαλα. Μα, τα λεφτά που έβαλες δεν φτάνουν για τη σύνταξη που παίρνεις».

«Όλοι;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. « Όλοι. Κανένα Ταμείο δεν έχει σοβαρή αναλογιστική μελέτη. Και δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι. Κανένας εργοδότης δεν πλήρωνε τις κρατήσεις που έπρεπε» απάντησε ο δημοσιογράφος.

https://www.youtube.com/watch?v=taDHy4WhfMk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This