Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Μαζί (και) σε talent show!

Εκείνη παρουσιάστρια, εκείνος στην κριτική επιτροπή

Must Read

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εδώ και εννέα χρόνια από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, και οι περισσότεροι θαυμαστές τους περιμένουν σύντομα να τους δουν να ανεβαίνουν μαζί και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μέχρι τότε, όμως, ενδέχεται το ερωτευμένο ζευγάρι, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να μοιράζεται και το ίδιο τηλεοπτικό πλατό, στο νέο φιλόδοξο μουσικό talent show με τίτλο «The Final 4», που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικά στελέχη του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο η απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια να αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού show, καθώς έχει την εμπειρία μεγάλων παραγωγών.

Από την άλλη μεριά, θα ήταν ιδανικό στην κριτική επιτροπή να βρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, που ανήκει πλέον στη δισκογραφική εταιρία Heaven του Ομίλου ΑΝΤ1.

Αυτό θα είναι… βούτυρο στο ψωμάκι των τηλεθεατών, που θα βλέπουν το ζευγάρι σε live στιγμές, με τη χημεία τους, το χιούμορ και τα πειράγματά τους να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Για τη θέση της κριτικής επιτροπής, όμως, το κανάλι του Αμαρουσίου προορίζει και την Πέγκυ Ζήνα, που και αυτή υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη Heaven. Φήμες θέλουν στην τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του μουσικού show «The Final Four» να κάθεται ένα άλλο μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα της Heaven.

H φιλοσοφία του «The Final Four»

Αρχίζοντας από το πρώτο επεισόδιο, μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή. Τέσσερις αποφασισμένοι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν, για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη.

Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τους… εκθρονίσουν τραγουδώντας και να πάρουν τη θέση τους στη σκηνή του «The Final Four».

Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, ενώ κάθε εβδομάδα θα κρύβει και μια ανατροπή.

Ποιος θα καταφέρει να είναι ο ένας από τους «The Final Four», που θα φτάσει μέχρι τη νίκη και τελικά θα κερδίσει συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία, αλλά και 50.000 ευρώ;

Το «The Final Four» έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ, σημειώνοντας επιδόσεις-ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να προβληθεί και στην Ισπανία.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα.

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This