Η… φωνή του ξαδέρφου της Παπαρίζου μπαίνει στο σπίτι του «Big Brother»! (video)

Must Read

Ποιός θα γίνει η… φωνή του «Big Brother»; Mε τα casting του ΣΚΑΪ να είναι σε εξέλιξη, ένα νέο όνομα-έκπληξη έπεσε στο τραπέζι των υποψηφίων και αφορά συγγενικό πρόσωπο της… Έλενας Παπαρίζου!

Ο Γιάννης Ράμος, ξάδερφος και επί χρόνια συνεργάτης του πρώην μέλους της κριτικής επιτροπής του «The Voice», λέγεται ότι, πιθανότατα, είναι αυτός που θα δώσει φωνή στον «Μεγάλο Αδελφό», στο νέο κύκλο του ριάλιτι.

ελενα παπαριζου

Την αποκάλυψη έκανε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο «Μεσημέρι#yes», λέγοντας με σιγουριά: «Η φωνή του “Big Brother” κατά 99% είναι ο κύριος Γιάννης Ράμος, ξάδερφος και συνεργάτης της Ελενας Παπαρίζου. Έχει επαφή με τον χώρο, με τα καλλιτεχνικά και με όλη τη showbiz και τη μουσική σκηνή. Η φωνή του είναι εκπληκτική, αν τον ακούσετε λίγο, θα ερωτευτείτε τη φωνή του», είπε η δημοσιογράφος.

Ο Γιάννης Ράμος εμφανίστηκε με την Ελενα Παπαρίζου στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» τον περασμένο Δεκέμβριο και, όπως ανέφερε η τηλεοπτική συντάκτρια, είναι πολύ έμπειρος και γνώστης του χώρου.

BIG BROTHER

Η φήμη ότι το κανάλι του Φαλήρου επιθυμούσε διακαώς να ακούγεται η φωνή του Αντρέα Μικρούτσικου, απασχόλησε για αρκετές ημέρες τα media, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε από τον παρουσιαστή, ούτε, όμως, κι από τη διοίκηση του σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Τσάκας και Πρόδρομος ανοίγουν την πρεμιέρα του «Big Brother» στις 15 Μαρτίου (video)

Στο παρελθόν η φωνή του «Μεγάλου αδελφού» ανήκε στον Γιώργο Μελισσινό, ραδιοφωνικό παραγωγό και «φωνή» των trailers του παλιού Mega Channel.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/ruDRa4JR2o4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This