Χριστίνα Σούζη: «Με μάθανε όλοι μετά το σιχτίρισμα στον Γιώργο Αυτιά» (video)

Must Read

Η μετεωρολόγος του Σκάι, Χριστίνα Σούζη έγινε viral πριν λίγο καιρό όταν παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το λάθος αρχείο που είχε ετοιμάσει για την παρουσίαση του καιρού, με αποτέλεσμα να ακουστεί το περιβόητο «βρε αι σιχτίρι, να μην πω τώρα»! Το βίντεο έκανε τον γύρο των social media και όσοι μέχρι τότε δεν ήξεραν την κ. Σούζη, την έμαθαν!

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «ευτυχείτε», η Χριστίνα Σούζη αποκάλυψε πώς έγινε αυτό το τραγικό λάθος, αφού το «αι σιχτίρι» ειπώθηκε σε πλάνο που έπρεπε να κοπεί γιατί ανέφερε την λάθος ημέρα επανειλημμένα στα γυρίσματα».

Η μετεωρολόγος, σχολίασε την εκπομπή «My Style Rocks» που παίζει στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται και αναφέρει ότι δεν την ενοχλεί η ποιότητα της εκπομπής, αφού μέσω εκείνης πληρώνεται το προσωπικό του καναλιού.

Στα ενδιαφέροντα πράγματα που ανέφερε, συγκαταλέγεται και η περίεργη αντιμετώπιση του κόσμου, που έχει τύχει να της στείλει υβριστικά μηνύματα επειδή είχε πει ότι θα βρέξει και δεν τελικά δεν έβρεξε!

Απολαύστε την:

Δείτε επίσης: Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε πρώτη φορά στο «Chef στον αέρα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This