«Σκοτεινό» το τηλεοπτικό μέλλον για το «Φως στο Τούνελ»

Must Read

Οι επιτυχίες της Αγγελικής Νικολούλη διαδέχονται η μία την άλλη, με την καταξιωμένη δημοσιογράφο να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως εξακολουθεί να αποτελεί μια πανίσχυρη μετοχή για την ιδιωτική τηλεόραση!

Όμως, η περίοδος των ανακατατάξεων στον Alpha έχει ήδη ξεκινήσει -ήδη έχει αρχίσει η συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη- και, όπως είναι φυσικό, οι φήμες, σχετικά με το τι θα κάνει και η Αγγελική Νικολούλη, φουντώνουν, καθώς η δημιουργός της εκπομπής «Φως στο τούνελ», από τις μακροβιότερες εκπομπές έρευνας στην ελληνική τηλεόραση, ως γνωστόν, πέρσι το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι για ένα έτος. Άρα, φέτος το καλοκαίρι αναμένονται εξελίξεις.

Στην τηλεοπτική αγορά, όσοι γνωρίζουν τα παρασκήνια, λένε ότι η υπογραφή του συγκεκριμένου συμβολαίου ήταν πολύ δύσκολη. Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε, αρχικά, την πρόταση του Alpha, μετά συνομίλησε μαζί του για τις οικονομικές απολαβές της και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στον σταθμό. Τότε το συμβόλαιο που υπεγράφη συμπεριελάμβανε, σύμφωνα με πληροφορίες, μείωση των αποδοχών της δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της νέας πολιτικής για «ψαλίδισμα» των χρυσών συμβολαίων.

Και, ενώ μπαίνουμε στην άνοιξη, η πολύχρονη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα συνεχιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου της, κάτι το οποίο φέρεται ότι έχει διαμηνύσει ήδη στη νέα διοίκηση του Alpha, καθώς κάνει «υψηλές πτήσεις» τηλεθέασης και φέρνει διαφημιστικά έσοδα.

Το «Φως στο τούνελ» συνεχίζει να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο late night της Παρασκευής. Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού διαμορφώνεται στο 21,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 στο 19,1%.

Έλυσε τους γρίφους πέντε εξαφανίσεων και δύο δολοφονιών

Εν τω μεταξύ, ύστερα από τέσσερις μήνες και 15 εκπομπές στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς και άπειρες ώρες έρευνας και ρεπορτάζ, η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ» κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο έξι περίεργων εξαφανίσεων συνανθρώπων μας. Με επιμονή και μεθοδικότητα η εκπομπή ανέδειξε στοιχεία και βοήθησε να εξιχνιαστούν υποθέσεις που παρέμειναν στο σκοτάδι.

Η έρευνα της εκπομπής βοήθησε να εξιχνιαστεί μια δολοφονία στη Σάμο. Θύμα, ο βετεράνος πολεμιστής Μιχάλης Σαρικλής, 92 χρονών, που αγνοούνταν τρία χρόνια, από τις 10 Νοεμβρίου 2016 από τον Κέδρο, όπου έμενε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας το «Τούνελ» επέμεινε με τον μάρτυρα-κλειδί και φίλο του αγνοουμένου, που έπεσε σε αντιφάσεις στην κάμερα. Λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής, ομολόγησε τη δολοφονία του Σαμιώτη ήρωα πολέμου και υπέδειξε το σημείο όπου τον έθαψε…

Ακόμη το «Τούνελ» έφερε στο φως τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Στράτου Βαλσαμίδη, ενός 34χρονου ηθοποιού από το Περιστέρι. Λίγο πριν από την εκπομπή, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό και η υπόθεση απασχόλησε τα ΜΜΕ, ενώ μαρτυρία που έφτασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής για ύποπτες κινήσεις ατόμων, σήμανε συναγερμό και άνοιξε τον δρόμο των ερευνών.

Το «Φως στο τούνελ» ασχολήθηκε με τη συγκινητική ιστορία του Έλληνα που απελάθηκε από το Οχάιο, γύρισε στη γενέτειρά του την Κρήτη και εξαφανίστηκε. Τα ίχνη του 50χρονου Χρήστου Νερατζούλη από τις Κάτω Γούβες Ηρακλείου χάθηκαν τον περασμένο Μάιο. Δύο ημέρες μετά την προβολή της εκπομπής, βρέθηκε άστεγος στην Αθήνα.

Έξι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Δημήτρη Τσαούση, 33 χρονών, εδραιώθηκε δικαστικά η έρευνα του «Τούνελ». Αποδείχτηκε ότι δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον «φίλο», ο οποίος, στη συνέχεια, εξαφάνισε το πτώμα του. Στην εκπομπή αποκαλύφτηκαν τα μηνύματα κινδύνου που το θύμα έστειλε σε φίλη του, ενώ βρισκόταν σε ραντεβού-παγίδα και ακούστηκε το ηχητικό ντοκουμέντο του ίδιου πριν τον δολοφονήσουν. Αν και, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πτώμα του Δημήτρη, ο δράστης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Διαβάστε επίσης: Το «My Style Rocks» κόβει την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Όλοι ευαισθητοποιήθηκαν από την ιστορία της επτάχρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, που παρουσίασε το «Τούνελ». Επί τέσσερις εβδομάδες υπήρχε επίμονη έρευνα και αιφνιδιασμός στον πατέρα της, με την κάμερα της εκπομπής να καταγράφει αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι όπου ζούσε. Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε τετ α τετ με τον πατέρα στο δωμάτιό της και ανέδειξε τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στην έρευνα. Η μαρτυρία για τη Γαλλία, την οποία η εκπομπή χειρίστηκε με διακριτικότητα, ενημερώνοντας τις Αρχές, άνοιξε τον δρόμο για τον εντοπισμό της μικρής.

Το «Τούνελ» έκανε και πάλι το θαύμα του για δύο γυναίκες. Οι έρευνες μέσα στη νύχτα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της 14ης Φεβρουαρίου, είχαν αποτέλεσμα και οδήγησαν στον εντοπισμό της Νατάσας Φερέτου, 58 χρονών, και της Βασιλικής Τζίκα, 71 χρονών. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο. Σε ζωντανή σύνδεση με το νοσοκομείο, ο ρεπόρτερ μετέφερε τα ευχάριστα νέα στους συγγενείς των αγνοούμενων γυναικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This