Μυρίζει φορμόλη από το… Ρετιρέ!

Must Read

Αναρωτιούνται γιατί η επανεκκίνηση του Mega ξεκίνησε «φρεναριστά» και τα νούμερα παραπέμπουν σε πληθωρισμό Δυτικής χώρας ή σε ΦΠΑ ειδών πρώτης ανάγκης (6%, 8%, 2,5% και δεν συμμαζεύεται).

  • Του Παναγιώτη Λιάκου

Μα πώς να μαζέψει νούμερα, μανίτσα μου, όταν έχει σπάσει τις μύτες της γειτονιάς η μυρωδιά της… φορμόλης που ξεχύνεται από το «Ρετιρέ», όταν σε σφίγγει σαν κορσές η «Βέρα στο δεξί» και δυσφορείς από το φάσκελο με το αριστερό που σου ρίχνει η «Μαρία η Άσχημη»;

Όταν ένα πρόγραμμα σταθμού είναι δομημένο πάνω στην εκζήτηση της νοσταλγίας, είναι καταδικασμένο από χέρι να μαζεύει τα… ψίχουλα που περισσεύουν από το τραπέζι των μεγάλων τηλεθεάσεων!

Είναι δυνατόν να ξεκινάει κάποιος την τηλεοπτική ημέρα του (9.10 το πρωί) με τις ρετρό γκαρίλες, τις υστερίες και τις μούτες του… «Ρετιρέ»; Έλεος! 49 κατασκευαστές κακοδαιμονίας εγγυώνται ότι, εάν συντονιστείς το πρωί στο Mega και ύστερα ξεκινήσεις για να πας στη δουλειά με το αυτοκίνητο, θα φτάσεις -στην καλύτερη των περιπτώσεων- με έναν καθρέφτη λιγότερο και τον μπροστινό προφυλακτήρα κάπως τσαλακωμένο.

Χτίζει πρόγραμμα πάνω σε «ληγμένα»

Άλλο πράγμα είναι να μπαίνουν οι «κονσέρβες» στο πρόγραμμα μήνα Ιούλιο και Αύγουστο κι άλλο να χτίζεις πρόγραμμα πάνω σε προϊόντα… ληγμένα. Πόσα σενάρια της Ακρίτα μπορεί ν’ αντέξει κανείς δίχως να βγάλει αναφυλαξία; «Γιάκιτι γιακ» που λένε κι οι Αμερικάνοι…

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους για το περιοδικό «People»

Ίσως θα ήταν καλύτερη ιδέα, αντί για την αφόρητη νοσταλγική ανία, το Mega να επενδύσει στην τσαντίλα, την φούρκα, την οργή. Να βάλει, ρε παιδί μου, σε επανάληψη, μέρα προς ημέρα, τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές κομβικών στιγμών της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας (Ίμια, Οτσαλάν, ΧΑΑ, Ολυμπιακά Έργα, Μνημόνιο, κ.λπ.)!

Όχι άλλο κάρβουνο. Βάλτε και τίποτα καινούριο! Οι τηλεοπτικοί Ελ Σιντ εξεμέτρησαν το ζην.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This