Ξεκαρδιστικό σαρδάμ «βάφτισε» την Ντόρα, μαμά του Κυριάκου! (video)

Must Read

Αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές ειδικά όταν δεν προλαβαίνουμε την -μαύρη και δυσάρεστη- επικαιρότητα και οι ειδήσεις πέφτουν βροχή!

Έτσι η τηλεόραση του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων με τη εξαιρετική δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου μας πρόσφερε μία νότα διασκέδασης και χαμογέλασε το χειλάκι μας!

Και αυτό διότι στο ρεπορτάζ για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η δημοσιογράφος είπε:

«Εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διοργάνωσε ο δήμος Χανίων και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρουσία του προέδρου της ΝΔ αλλά και της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη»!

Βέβαια το διόρθωσε στο δευτερόλεπτο αλλά το… γέλιο το προλάβαμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This