Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Κούγια στον ΑΝΤ1 (video)

Must Read

Η άποψη του Αλέξη Κούγια για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετή να κάνει έξω φρενών τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος χαρακτήρισε τα λεγόμενα του δικηγόρου «θλιβερά», «σοκαριστικά», «καθόλου δημοκρατικά» και «απολύτως φασιστικά».

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούγιας, όχι μόνο θεώρησε πως ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν οι Ρομά, οι «ταλαιπωρημένοι» των φυλακών, οι μετανάστες και όσοι έχουν διάφορες «ιδιαιτερότητες», επέμεινε πως η ψήφος τους έχει διαφορετικό (ειδικό) βάρος από εκείνη των ελεύθερων επαγγελματιών, για παράδειγμα.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πίστευε στα αυτιά του για αυτά που ακούει από το στόμα ενός ανθρώπου μορφωμένου, δήλωσε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι, «έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε Ρομά και μουσουλμάνους και πως έχει μάθει να εκτιμά όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος και τη σεξουαλική συμπεριφορά τους».

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας πως «λυπάται πάρα πολύ που τα λέει αυτά ένας διαπρεπής δικηγόρος» και ότι τέτοια τοποθέτηση «δεν έχει ακούσει ούτε από χρυσαυγίτες της “κακιάς ώρας”». Οι οποίοι χρυσαυγίτες, είναι σίγουρος πως σήμερα «θα τον λατρέψουν».

Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, επέμεινε μέχρι τέλους στις θέσεις του, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για υποκρισία.

https://vimeo.com/346726895

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This