Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Κούγια στον ΑΝΤ1 (video)

Η άποψη του Αλέξη Κούγια για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετή να κάνει έξω φρενών τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος χαρακτήρισε τα λεγόμενα του δικηγόρου «θλιβερά», «σοκαριστικά», «καθόλου δημοκρατικά» και «απολύτως φασιστικά».

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούγιας, όχι μόνο θεώρησε πως ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν οι Ρομά, οι «ταλαιπωρημένοι» των φυλακών, οι μετανάστες και όσοι έχουν διάφορες «ιδιαιτερότητες», επέμεινε πως η ψήφος τους έχει διαφορετικό (ειδικό) βάρος από εκείνη των ελεύθερων επαγγελματιών, για παράδειγμα.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πίστευε στα αυτιά του για αυτά που ακούει από το στόμα ενός ανθρώπου μορφωμένου, δήλωσε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι, «έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε Ρομά και μουσουλμάνους και πως έχει μάθει να εκτιμά όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος και τη σεξουαλική συμπεριφορά τους».

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας πως «λυπάται πάρα πολύ που τα λέει αυτά ένας διαπρεπής δικηγόρος» και ότι τέτοια τοποθέτηση «δεν έχει ακούσει ούτε από χρυσαυγίτες της “κακιάς ώρας”». Οι οποίοι χρυσαυγίτες, είναι σίγουρος πως σήμερα «θα τον λατρέψουν».

Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, επέμεινε μέχρι τέλους στις θέσεις του, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για υποκρισία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ