Το Star προνόησε για καινούργια επεισόδια του «MasterChef» μέχρι αρχές Ιουνίου (video)

Must Read

Την ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ένα επικό βίντεο στο Instagram προτρέπει (τραγουδώντας το «Θα κάτσω σπίτι» του Κηλαηδόνη και παίζοντας κιθάρα) τη μητέρα του να… παλουκωθεί σπίτι περνώντας έτσι το μήνυμα για το πόσο αναγκαίο είναι όλοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες της κυβέρνησης, των φρονίμων τα παιδιά καταπώς φαίνεται στο MasterChef πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Βλέπετε, η παραγωγή του reality μαγειρικής του Star είχε τρέξει με πολύ γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να έχει το αβαντάζ να προβάλλει καινούργια επεισόδια έως και αρχές Ιουνίου! Τη στιγμή που κάποιοι με fake news λένε ότι ο σταθμός αδυνατεί να μεταδώσει νέα επεισόδια, υψηλό στέλεχος του Star αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι το reality έχει στοκ νέων επεισοδίων έως τις αρχές Ιουνίου.

Το «κλειδί» γι’ αυτό έγκειται στο μοντάζ! Η παραγωγή φρόντισε με εκ περιτροπής βάρδιες των μοντέρ σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του σταθμού, οι οποίες έχουν απολυμανθεί, να έχει τον απαραίτητο αριθμό επεισοδίων! Δεν είναι τυχαίο που την περασμένη εβδομάδα, με την τηλεόραση να ζει στους ρυθμούς του κορωνοϊού, το κανάλι έρχεται πρώτο σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό χάρη στο MasterChef, αλλά και στον «Τροχό της Τύχης», καθώς και το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχει στοκ επεισοδίων έως το τέλος της άνοιξης.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του reality μαγειρικής έχουν φύγει από τις εγκαταστάσεις της παραγωγής στο Λαύριο από την περασμένη Τετάρτη και ελπίζουν να επανέλθουν στο σπίτι του παιχνιδιού μόλις φύγει ο εφιάλτης της πανδημίας. Τότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και θα γίνουν και ο ημιτελικός και ο τελικός. Εξυπακούεται ότι και οι δημοφιλείς κριτές μένουν στα σπίτια τους προτρέποντας και τους θαυμαστές τους να κάνουν το ίδιο!

Δείτε επίσης: Έγινε πράξη η πρόταση της ΕΙΗΕΑ για πώληση των εφημερίδων στα σούπερ μάρκετ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This