Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πόστο της αλλά μόνο με τους μισούς συνεργάτες της! (video)

Must Read

Επέστρεψε στο πόστο της η Ελένη Μενεγάκη! Μετά την αιφνίδια αναβολή της εκπομπής της από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και την Τετάρτη, η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες πάλι μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, έχοντας μαζί τους μισούς συνεργάτες της!

Με τη βοήθεια του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και του Τάσου Τεριάκη, που βρίσκονταν στο στούντιο, η «ωραία Ελένη» επιστράτευσε ακόμα και τους οπερατέρ, δίνοντάς τους ολιγόλεπτο λόγο και βήμα.

Στην έναρξη της εκπομπής, έπειτα από ένα βίντεο με ωραίες εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το μήνυμα «Μένουμε σπίτι», η οικοδέσποινα του Alpha δικαιολόγησε την απουσία της: «Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε» είπε η γαλανομάτα παρουσιάστρια on air.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η εκπομπή της δεν μεταδόθηκε, καθώς βασικοί της συνεργάτες δεν προσήλθαν στο κανάλι αφού έπρεπε να κάνουν ιατρικές εξετάσεις. «Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο, αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”; Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο»! ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει…» σημείωσε με αισιοδοξία.

Δείτε επίσης: Εκτός τόπου και χρόνου το δημοσίευμα της «Le Figaro» – Μόνο αυτή είδε σωτηρία του ελληνικού Τύπου χάρη στα… σούπερ μάρκετ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This