31-5-2020

Η Εύη Φραγκάκη θα παρουσιάζει εκπομπή για την πανδημία

Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα! Η Εύη Φραγκάκη, η δημοσιογράφος από το πάνελ της «ωραίας Ελένης», με εντολή της διοίκησης του Alpha «μετακομίζει» στην ενημέρωση.

Η πρώην newscaster του ΑΝΤ1 και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, που επίσης ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 4.30 το απόγευμα θα παρουσιάζουν τη νέα εκπομπή «Μένουμε Alpha», η οποία θα προβάλλεται πριν από την τακτική ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η Εύη Φραγκάκη, ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, αξιοποιείται σε έναν τομέα που γνωρίζει πολύ καλά και θα παραμείνει στο ειδησεογραφικό πεδίο για όσο χρονικό διάστημα κρίνει η ηγεσία του τηλεοπτικού σταθμού.

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Με δυνατό βιογραφικό και 20ετή εμπειρία στα newsrooms, η δημοσιογράφος θα έχει έναν επίσης δυνατό συμπαρουσιαστή, τον ειδήμονα στο ιατρικό ρεπορτάζ Μιχάλη Κεφαλογιάννη.  Ο παρουσιαστής έχει δική του εκπομπή με τίτλο «Οδηγός υγείας», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον Αlpha.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο αυτό που περνάνε οι άνθρωποι και τους έχει πάρει πολύ από κάτω» αποκάλυψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσω Skype στο «Happy Day», προσθέτοντας πως εκτός από καλή ενημέρωση στη θεματολογία θα υπάρχουν και επιστημονικά θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ