Έντονη ενόχληση από το Μαξίμου! (Για) ποιον «δουλεύει» ο Τράγκας;

Must Read

Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι γίνεται στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και τον Γιώργο Τράγκα; Ο άρχοντας της πρωινής ζώνης των parapolitika FM δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί, τόσο την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, χωρίς να αφήσει έξω από το σκόπευτρό του τους Τσιόδρα και Χαρδαλιά, πάντα με την απαιτούμενη κινδυνολογία (όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει ο μετρ του είδους Γιώργος Τράγκας)!

Ακούστε εδώ τι έλεγε πριν από 4 μήνες, αλλά και πριν από λίγα μόλις 24ωρα:

Ακούστε ΕΔΩ την εκπομπή της 2ας Απριλίου

 

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει έντονη ενόχληση από την Πειραιώς και από το Μέγαρο Μαξίμου και όλοι να αναρωτιούνται για μια ακόμη φορά:

Ο γνωστός δημοσιογράφος σήκωσε δικό του αντάρτικο ή μήπως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος από την μεριά του δεν χάνει ευκαιρία να λιβανίζει το Μαξίμου. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να έχει «γέφυρες» και με άλλους παράγοντες… Είναι πασίγνωστος για τις κολωτούμπες του, στο παρελθόν!

Πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε υβριστής του. Πότε υβριστής του Αντώνη Σαμαρά , τώρα υμνητής. Παλαιότερα χυδαιολόγος εναντίον  του Ιδρύματος Ωνάση, σήμερα σφουγγοκωλάριος. Και η λίστα τελειωμό δεν έχει!

Όμως, κύκλοι του Μαξίμου τον έχουν τσεκαρισμένο και παρά τα likes και τα tweets, έχουν υπόψιν τους, ότι μόνο σε ένα «αφεντικό» υπακούει…

Ο χρόνος θα δείξει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This