6/10/2022

«Βόμβα» 70.000.000 ευρώ από τον όμιλο των Παραπολιτικών!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει κάποιος, όταν δεν είναι δικά του; Προφανώς απεριόριστα, ιδίως εάν έχει έναν καλό «φίλο», εφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τον βοηθάει… όποτε χρειαστεί.

Ο Άνταμ Σμιθ, ο οικονομολόγος και ηθικός φιλόσοφος, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια της κλασικής οικονομικής θεωρίας της ελεύθερης αγοράς, ανέφερε στο βιβλίο του, «Πλούτος των Εθνών», το οποίο αποτέλεσε την πρώτη νεωτερική εργασία πάνω στα οικονομικά, πως «τα κεφάλαια αυξάνονται μέσω της φειδωλότητας και μειώνονται μέσω της ασωτίας και της κακής διαχείρισης».

Ο Άνταμ Σμιθ, όριζε, ακόμη, πως το αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης είναι ίδιο με αυτό της ασωτίας και έκανε λόγο για «μη παραγωγικά χέρια», που εξαναγκάζουν έναν αριθμό ανθρώπων να περικόψουν ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου τους.

Σε αυτή την κατηγορία, εμπίπτουν σίγουρα οι αυτοχαρακτηριζόμενοι ως επιτυχημένοι εκδότες του ομίλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, οι οποίοι, στην πραγματικότητα βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με μία ωρολογιακή βόμβα υποχρεώσεων, που αγγίζουν τα 70.000.000 ευρώ και τα οποία, φυσικά, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα μπορούσαν να καλυφθούν σε οποιαδήποτε οικονομική συγκυρία, πολλώ δε μάλλον στην παρούσα.

Άρα, μπορεί κάποιος με ευκολία να τους τοποθετήσει, στην κατηγορία «μη παραγωγικά χέρια» του Άνταμ Σμιθ. Και μπορεί το ποσό να ακούγεται υπερβολικό, στην πραγματικότητα όμως είναι απλώς η ακριβής καταγραφή από τις οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών, που έχουν δημιουργήσει και διευθύνει -προφανώς όχι με μεγάλη επιχειρηματική μαεστρία- οι φίλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και το ερώτημα εδώ είναι: θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο εφοπλιστής, εκδότης, καναλάρχης και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για να τους σώσει; Κι εάν ναι, πόσο βαθιά; Τόσο, ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως μία σειρά προμηθευτών και εργαζομένων; Σχεδόν όλη η αγορά;

Ή μήπως όλοι αυτοί θα ακούσουν τον ήχο μιας… ηχηρότατης κανονιάς; Εν ολίγοις, πόσο από το κεφάλαιό του, θα περικόψει ο εφοπλιστής -σύμφωνα με τον ορισμό του Σκωτσέζου οικονομολόγου- για να τροφοδοτήσει την αδυναμία παραγωγής έργου των πιστών φίλων του; Και για πόσο θα στηρίζεται από παρα-κυβερνητικά κέντρα με διαφημιστική κι άλλη υποστήριξη; Την εικόνα των δυσθεώρητων χρεών την γνωρίζουν;

Όταν σκορπάς εκατομμύρια με… «Ελευθερία»

Η εταιρεία «Ελευθερία του Τύπου Α.Ε.» δημιουργήθηκε μόλις το 2017 από τον μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να εκδοθεί η ομότιτλη –εντυπωσιακά αποτυχημένη, σύμφωνα με την εξέλιξη των πραγματικών γεγονότων- εφημερίδα, η οποία είχε διάρκεια ελάχιστων μηνών. Άχρωμη, άνευρη, απρόσωπη και μπερδεμένη, έμελλε να μην γραφτεί στην ιστορία του Τύπου της χώρας μας, ούτε καν σαν διάττοντας αστέρας.

Μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, η ιδιοκτησία της εταιρίας μεταφέρθηκε στον Όμιλο (;) των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλους, οικονομικά και νομικά ύποπτους σκοπούς. Η έκδοση της εφημερίδας «Παραπολιτικά», πέρασε στην «Ελευθερία του Τύπου Α.Ε.», προφανώς γιατί η εταιρία «Παραπολιτικά Α.Ε.», από την οποία εκδιδόταν αρχικά, είχε ήδη αρχίζει να βουλιάζει υπό το βάρος οικονομικών υποχρεώσεων πολλών εκατομμυρίων.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor All Star

Ή -πολύ περισσότερο- για να αποφευχθούν οι εκκρεμείς νομικές υποθέσεις -οι φήμες μιλάνε για πάνω από 100 (!)- και οι αντίστοιχες δυσθεώρητες απαιτήσεις; Τον περασμένο Οκτώβριο, μάλιστα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, στη συγκεκριμένη εταιρία τοποθετήθηκε ο -«άνθρωπος για όλες τις δουλειές» ή κοινώς «αυτοφωράκιας»- Παναγιώτης Τζένος.

Το 2018, το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας, έφτανε τα 4.575.374,44 ευρώ (!). Από αυτά, το 1.264.290,03 αφορούσαν σε οφειλές προς Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία! Αν κρίνει δε κανείς από το μέγεθος της εταιρείας και τις δραστηριότητες της, συμπεραίνει πως πρέπει να έχει να καταβάλει τα οφειλόμενα στο Δημόσιο εδώ και αρκετά χρόνια.

Το αντίστοιχο σύνολο υποχρεώσεων το 2017 ήταν 3.493.968,02 ευρώ, δηλαδή 1.000.000 ευρώ λιγότερα. «Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό κλίμα, η εταιρεία είχε μια μείωση του κύκλου εργασιών της κατά 2.108.246,12 ευρώ ήτοι από  5.353.092,99 ευρώ το 2017 σε 3.244.846,87 ευρώ το 2018, η οποία δεν κρίνεται ικανοποιητική σε σχέση με την αγορά και τον κλάδο, που δραστηριοποιείται η εταιρεία», αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι οικονομικοί ελεγκτές που συνέταξαν την έκθεση της εταιρίας.

Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αποτυπώνει απλά τη δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι «παραφουσκωμένες» εκδοτικές προσπάθειες των φίλων του κ. Μαρινάκη. Δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά, για το πως θα μπορέσει να καλύψει τον ογκόλιθο των υποχρεώσεων που έχει δημιουργήσει, όταν το ταμείο είναι τόσο μείον από τον ένα χρόνο στον επόμενο.

Μπορεί με ευκολία να υποθέσει κανείς, εάν λάβει υπόψη το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον, πως το 2019 (έτος για το οποίο οι οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησης δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη) οι υποχρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες, αφού η σπάταλη διαχείριση με πολυτελείς προσφορές συνεχίστηκε χωρίς κανένα φρένο. Κι αυτό, ισχύει ως κανόνας, για όλες τις επιχειρήσεις του ομίλου.

«Parapolitika.gr» ή… παρατράγουδα;

Η εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «Παραπολιτικά Α.Ε.», μέσω της οποία εκδιδόταν κάποτε η ομότιτλη εφημερίδα, είχε το το 2018 σύνολο υποχρεώσεων 6.491.148,99 ευρώ! Σε αυτή την εταιρία παραμένει η δραστηριότητα του site «parapolitika.gr», που βρίσκεται στο νούμερο 361(!!) της κατάταξης των διαδικτυακών ιστοτόπων!

«Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό κλίμα, η εταιρεία είχε μια μείωση του κύκλου εργασιών της κατά € 2.132.518,92 ήτοι από ευρώ 6.022.272.44 το 2017 σε ευρώ 3.889.753.52 το 2018, η οποία δεν κρίνεται ικανοποιητική σε σχέση με την αγορά και τον κλάδο, που δραστηριοποιείται η εταιρεία», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ελεγκτές που συνέταξαν την οικονομική έκθεση.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου - Δείτε το τρέιλερ

Να σημειώσουμε εδώ πως, αντίστοιχα, η εταιρία το 2016 είχε κύκλο εργασιών 8.904.532,73 ευρώ, δηλαδή από το 2016 μέχρι το 2018 έχασε πάνω από το μισό του κύκλου εργασιών της. Προφανώς άρχισε να γίνεται αντιληπτή η ανυπαρξία της ιστοσελίδας.

Στην οικονομική έκθεση του 2017, μάλιστα, οι ελεγκτές, μεταξύ άλλων, σημείωναν πως δεν είχαν λάβει καμία επιστολή από πέντε (!!) εκ των νομικών συμβούλων της εταιρείας για τυχόν αγωγές τρίτων κατά αυτής και πως οι φορολογικές υποχρεώσεις της εταιρείας για τις χρήσεις 2014 έως και 2017 δεν έχουν εξεταστεί από τις φορολογικές αρχές.

Στην «ΠΑΡΑ ΕΝΑ» οι μεγάλες οφειλές αβγατίζουν… μαγικά

Μέσα από την εταιρία «ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΠΕ», δραστηριοποιείται το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM». Μπορεί ήδη με ευκολία κανείς να παρατηρήσει, πως κάθε μία από τις δραστηριότητες του Ομίλου έχει διαφορετική νομική μορφή. Προφανώς όχι χωρίς κάποια σκοπιμότητα.

Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας για το 2018, έφταναν τα 4.660.647,81(!!) ευρώ, ενώ, όπως επισημαίνεται και στην έκθεση, η εταιρία είχε μείωση του κύκλου εργασιών της κατά 159.682,22 ευρώ, δηλαδή από 2.184.544,82 ευρώ το 2017 σε 2.024.862,60 ευρώ το 2018.

Στις οικονομικές καταστάσεις, όμως, αυτής της εταιρίας συμβαίνει το εξής παράδοξο: στην κατάσταση του 2014 έχει δηλωθεί πως το σύνολο των υποχρεώσεων ήταν 3.878.918,60 ευρώ. Στην οικονομική κατάσταση του 2015, όμως, όπου αναφέρονται -ως είθισται- και τα νούμερα της προηγούμενης χρονιάς, για το 2014 αναγράφονται συνολικές υποχρεώσεις ύψους 4.682.053,39, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ περισσότερες από όσο είχαν αρχικά δηλωθεί.

Διαφοροποιήσεις παρατηρούνται και στις καταστάσεις του 2016 και του 2018. Δεδομένου, πως δεν υπάρχει φόρος εισοδήματος, ο οποίος θα μπορούσε να είχε καταλογιστεί στη συνέχεια και να μεταβάλει τα νούμερα, άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι οικονομικοί εγκέφαλοι πώς οι υποχρεώσεις που φαίνονται σε ένα έτος, εμφανίζονται διαφορετικές στις οικονομικές καταστάσεις του επόμενου έτους. Οι μεταβολές είναι αξιοσημείωτες και σοβαρές. Εκτός κι αν στο αντικείμενο της εταιρίας έχει προστεθεί η «διενέργεια δραστηριοτήτων μαγείας»!

Άργος – όχι το Ορεστικό αλλά το… χρεωστικό!

πρακτορειο αργος

Στο πρακτορείο διανομής Τύπου Άργος, που αποτελεί και το μοναδικό πρακτορείο στην χώρα μας, εκ των βασικών μετόχων είναι εταιρίες του Ομίλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Επιπροσθέτως, πρόεδρος του πρακτορείου είναι και πάλι ο Παναγιώτης Τζένος.

Το σύνολο των υποχρεώσεων του πρακτορείου για το έτος 2018 ήταν 54.467.324,98 ευρώ! Από αυτά, οι υποχρεώσεις προς Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, έφταναν στο δυσθεώρητο ποσό των 6.602.906,6 ευρώ. Προφανώς πρόκειται για υποχρεώσεις… μεγατόνων!

Όπως, χαρακτηριστικά, σημειώνεται στην έκθεση της η εταιρία ορκωτών λογιστών Baker Tilly, που διενήργησε σχετική έρευνα, έπειτα από εντολή της προηγούμενης διοίκησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η Άργος Α.Ε. από το 2015 εμφανίζει σημαντική αύξηση των οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών, επειδή, προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστότητα, δεν αποδίδει τις εισφορές που παρακρατά από τους εκδότες εκ μέρους τους. Κανονική υπεξαίρεση δηλαδή.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor All Star

Κι όλα αυτά, ενώ, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στο ποσό των 42.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει η ίδια έκθεση. Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών της Άργος το 2016, όταν ακόμη ανήκε στον ΔΟΛ και τις οικονομικές καταστάσεις υπέγραφε ο Παναγιώτης Ψυχάρης, ήταν μόλις 27.162.459,93 ευρώ. Επομένως, παρά το γεγονός πως η εταιρία αύξησε τον κύκλο των εργασιών της, εξαιτίας της παύσης λειτουργίας του πρακτορείου Ευρώπη (του δεύτερου πρακτορείου που λειτουργούσε στην χώρα μας μέχρι το 2017), διόγκωσε υπερβολικά τις υποχρεώσεις της.

«Τα φορολογικά αποτελέσματα των χρήσεων δεν έχουν καταστεί οριστικά», σημείωναν, μεταξύ άλλων, οι ελεγκτές που υπέγραφαν τον ισολογισμό της εταιρίας για το 2018, ενώ συμπλήρωναν πως «ο όμιλος δεν έχει προβεί σε εκτίμηση των πρόσθετων φόρων και των προσαυξήσεων που πιθανόν καταλογιστούν σε μελλοντικό φορολογικό έλεγχο και δεν έχει σχηματίσει σχετική πρόβλεψη για αυτή την ενδεχόμενη υποχρέωση». Τρελό κι όμως αληθινό!

Με μια πρόχειρη πρόσθεση, λοιπόν, στις 31.12.2018 ο όμιλος των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ είχε υποχρεώσεις… άνω των 70.000.000€ (!!!). Και όσο για το 2019, μια, μάλλον χειρότερη χρονιά για τον κλάδο, οι εκτιμήσεις ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το σύνολο των υποχρεώσεων.

Αλλά αυτό μένει να το διαπιστώσουμε όταν δημοσιευθούν οι επίσημες οικονομικές καταστάσεις. Βέβαια, από τον υπολογισμό των υποχρεώσεων του Ομίλου λείπουν υποχρεώσεις μιας σειράς νομικών προσώπων (κυρίως ΙΚΕ), οι οποίες δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της μεγαλεπίβολης ανάπτυξης των δραστηριοτήτων, που την τελευταία διετία διακόπηκε απότομα.

Επίσης, λείπουν και οι πραγματικές εκτιμήσεις αποζημιώσεων για τις δεκάδες εκκρεμείς αγωγές, κλπ. Ίσως γιατί ο «θείος», όπως αποκαλούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (μάλλον γιατί τον βλέπουν ως «θείο από την Αμερική»), τρόμαξε από τον… επιχειρηματικό σαλτιμπαγκισμό των φίλων του.

Ένας όμιλος γεμάτος χρέη, που κάποτε διατυμπάνιζε την καλή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρίζοντας χυδαία τον Αντώνη ΣαμαράΤρελλαντώνη» τον ανέβαζε, «Τρελλαντωνη» τον κατέβαζε), από τον οποίο είχε «χρυσωθεί» (βλέπε ΚΕΕΛΠΝΟ!). Στη συνέχεια, όταν διαψεύθηκαν οι «προσδοκίες» (κοινώς δεν τους έκανε όλα τα χατίρια), το γύρισε κι έγινε φανατικός πολέμιος του καθεστώτος Τσίπρα, στηρίζοντας φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίον οι σχέσεις δεν ήταν τόσο ζεστές, αφού οι «αστέρες» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ανήκαν στο περιβάλλον της Ντόρας.

Σήμερα, όμως, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες σωτηρίας τους στο νέο γκουβέρνο.

Πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου – Δείτε το τρέιλερ

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και τη φετινή σεζόν στο κανάλι του ΑΝΤ1 με την...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor All...

Τις προηγούμενες ημέρες, κυκλοφόρησαν κάποιες έντονες φήμες, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα συμμετέχει στον...

Γιώργος Λιανός: «Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη»

O Γιώργος Λιανός έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τις φήμες που ακούγονται και θέλουν...

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι παίκτες που συμφώνησαν και θα μπουν...

Το πολυαναμενόμενο All Star Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία με τους καλύτερους παίκτες όλων...

Διαφωνία Δένδια-Μητσοτάκη για το… Αζερμπαϊτζάν

Διαβάστε στην «Εστία»: Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Αλίεφ...

Ο Μένιος, ο Βρυώνης & τα 100.000 €

Διαβάστε στην «Espresso»: Η απολογία του έκπτωτου τηλεστάρ για τις «επιθέσεις» έξω από το...

Μέτωπο Καραμανλή-Σαμαρά!

Σήμερα στη «δημοκρατία»: Απουσίαζαν από την Κ.Ο. της ΝΔ. Αφήνουν μόνο τον Κυριάκο -...

Η Τουρκία επιχειρεί πρώτη φορά έρευνες δυτικά του 28ου μεσημβρινού

Διαβάστε στην «Εστία»: Προ των πυλών μείζονος ιστορικής εθνικής ήττας μετά την υπογραφή συμφωνίας...

Ντε Σαντ εις το… όνομα της κόρης τους

Διαβάστε στην «Espresso»: Σαδιστής Αλβανός απήγαγε, ξυλοκόπησε, βίασε και πήγε να κάψει ζωντανή (!)...

Βαριά εθνική ήττα

Σήμερα στη «δημοκρατία»: Νέα συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες υπέγραψαν Τουρκία-Λιβύη - Πανηγυρική τελετή χθες...

Πλήρης απαξίωση της ελληνικής γλώσσας από την ΕΡΤ!

Φαίνεται ότι εκεί στην ΕΡΤ οι αρμόδιοι έχουν ξεχάσει ποια είναι η αποστολή της...

Ντροπή! Το ΑΠΕ αμφισβητεί την εθνική γραμμή

«Φωτιά» στην Ανατολική Μεσόγειο έβαλε η παράνομη και επαίσχυντη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης για μίσθωση της...

Με τριπλό ρόλο ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1

Με τριπλό ρόλο ο Κανάκης στον Ομιλο ΑΝΤ1! O δημοφιλής παρουσιαστής ετοιμάζει την τηλεοπτική...

O Γιώργος Αγγελόπουλος συμφώνησε με το Survivor All Star και θα έχει έναν ιδιαίτερο...

Φέτος θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή του Survivor, καθώς το reality επιβίωσης επιστρέφει με...

Απόψε στη «Δίκη στο Open»: Η ανάλυση του ασταμάτητου Παναθηναϊκού – Το στολίδι της...

Η «Δίκη στο Open», στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, σήμερα, στις 9...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί ζητούν 200.000.000 ευρώ αποζημιώσεις για τα Leopard!

Αποζημίωση εκτιμώμενου ύψους περί τα 200.000.000 ευρώ, που αφορά...

Δάκρυα στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα – Υποβασταζόμενος ο γιος του: «Ήσουν καταπληκτικός πατέρας»

Τον σπουδαίο ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα αποχαιρέτησαν σήμερα σε κλίμα...

Ξεσηκώθηκε ολόκληρη η Καστοριά για την σαρωτική ακρίβεια στα καύσιμα και την ενέργεια

«Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;» βροντοφώναξαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες...

Το δράμα της 44χρονης Βασιλικής που βρέθηκε μουμιοποιημένη στο σπίτι της

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Αχαϊας προκάλεσε η είδηση...

Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο αριστοκράτης σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αν και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην...

Αυτοκτόνησε 36χρονη υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ