31-5-2020

Παραιτήθηκε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Δημήτρης Μιχαλέλης

Το γεγονός έγινε γνωστό με μια ανακοίνωση που απέστειλε χθες στα media το γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, στην οποία αναφέρεται πως το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού έκανε δεκτή την παραίτηση. «Το Open τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα» λέει στη συνέχειά του το λιτό δελτίο Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε υπερασπιστεί τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού για τις επιθέσεις που δέχτηκε αναφορικά με ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, προχωρώντας σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραφε ότι το ρεπορτάζ ήταν καθ’ όλα αληθινό και σημείωνε ότι το κανάλι έχει προσφύγει για την υπόθεση στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Πάντως, τη στιγμή που το Open έκανε αποδεκτή την παραίτηση Μιχαλέλη, φήμες θέλουν τη θέση του να παίρνει ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και η σχετική ανακοίνωση να γίνεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Μιχαλέλης σε εσωτερική επιστολή του στους δημοσιογράφους του καναλιού τονίζει ότι η αποχώρησή του στην εποχή του κορωνοϊού θα γίνει μέσα από μια ψυχρή ηλεκτρονική επικοινωνία, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει όλους, τεχνικό και δημοσιογραφικό προσωπικό, για το θαύμα των τελευταίων 22 μηνών που έγινε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, μακριά… από Βυζάντια.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας «σπάνε» την καραντίνα και… επιστρέφουν στο πόστο τους! (video)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ