Κυριακή 20/6/2021

Η Αννίτα Πάνια πληρώθηκε τα χρωστούμενα από την εταιρία του Βρυώνη και επέστρεψε στον «αέρα» του Open

Τέλος καλό, όλα καλά για την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της στο Open, καθώς η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σαββατοκύριακο. Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Espresso» την προηγούμενη εβδομάδα, το «Αννίτα κοίτα» ήταν έτοιμο να τιναχτεί στον «αέρα», καθώς η παρουσιάστρια ήταν απλήρωτη εδώ και τέσσερις μήνες.

Το Open και ο Ιβάν Σαββίδης, βέβαια, δεν είχαν καμία ανάμειξη σε αυτό, αφού η ώρα που προβάλλεται η εκπομπή της Αννίτας είναι «νοικιασμένη» από εταιρία παραγωγής που ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon Φίλιππο Βρυώνη. Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η παρουσιάστρια πληρώθηκε τα χρωστούμενα από τον επιχειρηματία και επέστρεψε στο πόστο της χαρούμενη κι ωραία.

«Δώστε βάση στην πενιά»

«Τηλεθεατόπουλά μου γλυκά, είμαστε έτοιμοι να μπούμε ζωντανά στο θέμα και θέλω να σας πω να δώσετε βάση στην πενιά σήμερα, γιατί εδώ έχουμε πάρα πολλά νέα. Όπως κι αν αισθάνεστε, ό,τι κι αν σας συμβαίνει, με όποιον τρόπο κι αν θέλετε να επικοινωνήσετε, είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για πολύ καιρό να ξέρετε». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αννίτα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό της που αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει από την εκπομπή αν δεν πληρωθεί για δύο μήνες.

Ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού πλέον τηλεοπτικού σταθμού Epsilon αντέδρασε στην απόφαση της παρουσιάστριας να καταγγείλει τη σύμβασή της, προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Τη λύση έδωσαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, που τα βρήκαν μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια να πληρώνεται τελικά από τον Φίλιππο Βρυώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ