Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος από την ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη! Έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε για «προσωπικούς λόγους»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε «διαζύγιο», οδηγήθηκε η σχέση της Όλγας Τρέμη με την ΕΡΤΗ γνωστή δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή της από την ΕΡΤ, για προσωπικούς λόγους.

Είχε αναλάβει την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής «10», αλλά διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου με τη διοίκηση του καναλιού, φαίνεται ότι την ανάγκασαν να δηλώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την παραίτηση της κυρίας Τρέμη:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή 10 της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ