Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο «εθνάρχης» Μωυσής και ο «γιαλαντζί» Μωυσής του… Μαυρίδη!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

➥ «Μοσέ Ραμπένου». Στα εβραϊκά σημαίνει Μωυσής ο Δάσκαλος. Ο Μωυσής είναι εκείνος που εγκατέστησε το εβραϊκό έθνος στην παγκόσμια Ιστορία.

➥ Πριν από τον Μωυσή, που παρουσίασε τις πλάκες με τις 10 Εντολές του Θεού, ο εβραϊσμός δεν υπήρχε ως εθνοθρησκεία. Οι Εβραίοι ήταν εθνικοί και με τον Μωυσή… εβραιοποιήθηκαν!

➥ Ο Μωυσής ήταν τόσο χαρισματική προσωπικότητα, ώστε -κατά τας Γραφάς- έφθασε στην 49η βαθμίδα της σοφίας – ενώ στο σύνολό τους είναι 50! Και με τον Μωυσή παραλληλίζει ο Θανάσης Μαυρίδης του liberal.gr τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

➥ Σ’ αυτό το ρεσιτάλ βλάσφημης «σπάτουλας», το οποίο υπάρχει εδώ, διαβάζουμε τα ακόλουθα:

➥ «Οι Εβραίοι χρειάστηκε να περάσουν την Ερυθρά θάλασσα για να ξεφύγουν από τους Αιγύπτιους. Ο Κυριάκος καλείται ως νέος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στη γη της επαγγελίας. Εναν λαό όμως που είναι πλέον έτοιμος για την “Εξοδο”. Σε αντίθεση με τον πολιτικό κόσμο, αυτός ο λαός έδειξε στις δύο τελευταίες κρίσεις ότι είναι πολύ πιο ώριμος απ’ ό,τι τον θεωρούν και ότι οι αποτυχημένες επιλογές της τελευταίας εικοσαετίας τον έχουν διδάξει».

➥ Αυτό το άρθρο κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο να διαβαστεί από ραβίνους και θρησκευόμενους Εβραίους, διότι τέτοιοι παραλληλισμοί μπορεί να προκαλέσουν πανδημία… ταμπλά.

➥ Ο Κούλης Ραμπένου χειρονομεί, ανοίγει η θάλασσα και περνάει ο Μαυρίδης από μέσα. Σαλόμ!

π.

ΠΗΓΗ: «δημοκρατία»

Δείτε επίσης: Το Netflix «πιάνεται» από τον κορωνοϊό και στήνει ριάλιτι με παιχνίδια πειρασμού

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ