Θρίλερ με τις παραιτήσεις σε ΕΡΤ και ΑΠΕ

Must Read

Συνάντηση με τον υφυπουργό Τύπου και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, είχαν σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος και ο πρόεδρος του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλος, οι οποίοι και του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ο κ. Πέτσας τους ευχαρίστησε και τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου διεξαχθεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την αντικατάστασή τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν ήδη ζητηθεί οι παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ από τη νέα κυβέρνηση, με στόχο να πάει σε διαδικασία εκλογής νέου ΔΣ το πρώτο 10ημερερο του Αυγούστου.

Επίσης ο κ. Δρόσος φέρεται να έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει από την πλευρά της νέας κυβέρνησης να «τρέξει» το όλο εγχείρημα.

Από τη μεριά του Μαξίμου αργά το βράδυ, υποστήριζαν ότι δεν ζητήθηκαν παραιτήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This